Η Jennifer Aniston κυκλοφόρησε επίσημα ένα brand περιποίησης μαλλιών που ονομάζεται LolaVie

Αφήστε λίγο χώρο στο ράφι του μπάνιου σας: Η Jennifer Aniston κυκλοφόρησε επίσημα μια μάρκα περιποίησης μαλλιών που ονομάζεται LolaVie. Η πρωταγωνίστρια από τα Φιλαράκια άφησε να εννοηθεί ένα λανσάρισμα μάρκας ομορφιάς με μερικές φωτογραφίες από τον τρόπο ζωής που μοιράστηκε στην επίσημη σελίδα της LolaVie στο Instagram την περασμένη εβδομάδα. Εκείνη την εποχή, δεν είχε ακόμη διευκρινίσει σε τι είδους προϊόντα θα ειδικευόταν η μάρκα, καθώς αποκάλυψε μόνο ότι θα ήταν επίσημα διαθέσιμο για αγορά στις 8 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της μάρκας, επέστρεψε στην πλατφόρμα για να ανακοινώσει μια σειρά φυτικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών. "Σήμερα κυκλοφορεί επίσημα η LolaVie - μια μικρή ιδέα από το @jenniferaniston που εξελίχθηκε σε μια σειρά που βοηθάει τα μαλλιά σας να αισθάνονται υγιή και να φαίνονται αβίαστα", γράφει μια λεζάντα στη σελίδα. "Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα από φυτικά, φυσικά προερχόμενα συστατικά-και ΧΩΡΙΣ parabens, σιλικόνες, θειικά, φθαλικά και γλουτένη ... και φυσικά είμαστε vegan και χωρίς σκληρότητα!"

Μέχρι στιγμής, το πρώτο προϊόν στο ρόστερ της LolaVie είναι το Glossing Detangler, ένα ελαφρύ σπρέι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απολυμαντικό ή προστατευτικό θερμότητας. Η ίδια ανάρτηση στο Instagram είπε ότι υπάρχουν περισσότερα προϊόντα στο δρόμο. Το Glossing Detangler μπορεί τώρα να αγοραστεί στο lolavie.com για $ 25.