Το εξώφυλλο της Victoria Beckham στην ελληνική Vogue κάνει παγκόσμια πρωτοσέλιδα

Τα νέα της Βικτώριας Μπέκαμ, που πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της ελληνικής Vogue, έχει τραβήξει την παγκόσμια προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Η βρετανίδα αστέρι σχεδιαστής μόδας είναι στο διπλό εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου, φωτογραφήθηκε από τον φημισμένο φωτογράφο Alexi Lubomirski. Το νέο τεύχος κυκλοφόρησε στις 23 Φεβρουαρίου, μαζί με την Κυριακή της Καθημερινής.

"Η οικογένειά της κάθισε με υπερηφάνεια στην πρώτη σειρά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου. Και η σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham έδειξε τις δικές της δεξιότητες μοντελινγκ, καθώς κέρδισε την κάλυψη του τεύχους Μαρτίου του Vogue Greece, που ονομάζεται Victorious, "σημείωσε η Daily Mail της Βρετανίας, προσθέτοντας ότι" το αστέρι των Spice Girls, 45, φαινόταν απίστευτο φορώντας μια δημιουργία από τα δικά της σχέδια για το περιοδικό "Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020". "

Η βρετανική ταμπλόιντ, The Sun, πήρε επίσης την ιστορία, σημειώνοντας ότι "το αστέρι των Spice Girls αποδείχθηκε ότι ήταν η δική της καλύτερη μούσα καθώς φορούσε σχέδια από τα σχέδια της άνοιξης / καλοκαίρι 2020 για το σουτ». Εν τω μεταξύ, η δανέζικη ταμπλόιντ Ekstra Bladet συνέκρινε τις τρέχουσες εικόνες της σχεδιαστριας μόδας με εκείνες του γάμου της με τον David Beckham πριν από περίπου 17 χρόνια, σχολιάζοντας ότι ο χρόνος ήταν πολύ ευγενικός με το πρώην κορίτσι Spice και μητέρα τεσσάρων. Η ρωσική Russkiy Evrey χαιρέτισε το προσωπικό στυλ της Beckham, καλώντας την σχεδιαστρια μόδας ως πρότυπο για τις σύγχρονες γυναίκες.

Η Beckham δημοσίευσε δύο εξώφυλλα μαζί με μια εικόνα από τη φωτογράφηση της μόδας, στο επίσημο λογαριασμό της Instagram, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία με την ομάδα της Vogue Greece καθώς και το γεγονός ότι πήρε ένα μπλουζάκι από την ελληνική μάρκα Zeus + Dione για ένα από τα εξώφυλλα. Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε από τον βρετανό φωτογράφο Alexi Lubomirski, ο οποίος ανέβηκε στη διεθνή φήμη μετά τη δημοσίευση των επίσημων φωτογραφιών του αρραβώνα και του γάμου του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ πριν από δύο χρόνια.

Η φωτογράφηση συνοδεύεται από μια αποκλειστική, σε βάθος συνέντευξη με την αρχισυντάκτη της Vogue Ελλάδας, Θάλεια Καραφυλλίδου, η οποία υπόσχεται να ξεπεράσει την άψογη δημόσια εικόνα της Beckham.