«Σπιτικά» μυστικά για αστραφτερό χαμόγελο.

Τα τελευταία χρόνια είναι ευρέως διαδεδομένη η τεχνητή λεύκανση δοντιών, για να εξασφαλίσουμε ένα λαμπερό και αστραφτερό χαμόγελο. Το κόστος όμως πολλές φορές είναι απαγορευτικό και έτσι έχουν όλοι την ευκαιρία να αποκτήσουν το χαμόγελο που πάντα ονειρευόντουσαν.

Παρακάτω θα δείτε τρεις πανεύκολους και οικονομικούς τρόπους να χαρίσετε στον εαυτό σας ολόλευκα δόντια, με μικρές αλλά πανέξυπνες σπιτικές συνταγές!

1. Σόδα και λεμόνι. Χρησιμοποιήστε λίγη μαγειρική σόδα και το χυμό μισού λεμονιού. Ανακατέψτε καλά τα δύο υλικά μέχρι να σχηματιστεί μία πάστα. Με την οδοντόβουρτσα σας, τρίψτε καλά τα δόντια σας. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

2. Πορτοκάλι. Η φλούδα του πορτοκαλιού είναι πραγματικά θαυματουργή. Τρίψτε με το εσωτερικό της φλούδας τα δόντια σας. Εκτός απο υπέροχη γεύση, θα αποκτήσετε και ένα λαμπερό χαμόγελο.

3. Φύλλα δάφνης. Τρίψτε μερικά φυλλαράκια δάφνης μέχρι να γίνουν σκόνη και μετά, με μία οδοντόβουρτσα, τρίψτε καλά τα δόντια. Σε συνδιασμό με την τεχνική της φλούδας πορτοκαλιού, τα φύλλα δάφνης υπόσχονται ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.

Tags: