Ιούλιος 2020

10 εκπληκτικές αλήθειες για το δέρμα σας

Η ακμή, τα εξανθήματα και τα ηλιακά εγκαύματα είναι μερικές από τις ανησυχίες που έρχονται στο μυαλό όταν οι άνθρωποι σκέφτονται να φροντίσουν το δέρμα τους. Αλλά πόσα ξέρετε πραγματικά για το δέρμα σας και τους ζωτικούς ρόλους που παίζει στην εξασφάλιση καλής υγείας;

Εδώ είναι 10 πράγματα για το δέρμα στο οποίο ζείτε που μπορεί να σας εκπλήξουν:

Η Rihanna μας έδωσε τελικά μια ματιά από το Fenty Skin

Έχει περάσει πολύ περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που η Rihanna είχε για πρώτη φορά τρελάνει το Ιντερνετ αφού είπε ότι είχε μια γραμμή περιποίησης του δέρματος στο δρόμο - και σήμερα, στο Instagram ανακοίνωσε επίσημα την επερχόμενη σειρά της. "Τελικά θα έρθει", γράφει η λεζάντα στη ροή Fenty Beauty Instagram.

Συμβουλές ομορφιάς τελευταίας στιγμής για τις διακοπές σας στην παραλία

Ήλιος, άμμος και ο απέραντος ορίζοντας της θάλασσας: η επιτομή των τέλειων καλοκαιρινών διακοπών. Μια θαλασσινή αύρα καταπραΰνει το σώμα και το μυαλό σας, ενώ η ψυχή σας ταλαντεύεται σε αρμονία με τη φύση, όπως κουνιέστε σε μια αιώρα. Μεταξύ αναζωογονητικών βουτιών στη θάλασσα, παίζετε βόλεϊ στην παραλία ή κάνετε θαλάσσιο σκι ή απολαμβάνετε το χρόνο να διαβάσετε, να περπατήσετε στην παραλία, να κάνετε εκδρομές με σκάφος και να απολαύσετε βραδινά πάρτι. Όλοι θέλουμε μια καλή φιγούρα για την παραλία και δεν θέλουμε το χλωμό δέρμα μας να προδώσει ότι μόλις φτάσαμε.