Η Νικόλ Ρίτσι έβαλε φωτιά στα μαλλιά της σβήνοντας τα κεριά των 40ων γενεθλίων

Η Νικόλ Ρίτσι καλωσόρισε τα 40 χρόνια της βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της - αν και όχι σκόπιμα. Η σταρ του ριάλιτι και δημιουργικός διευθυντής του lifestyle brand, House of Harlow 1960, δημοσίευσε ένα βίντεο από το περιστατικό στο Instagram την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου.

Η Richie έγραψε τη λεζάντα του βίντεο, "Λοιπόν ... μέχρι στιγμής τα 40 είναι φωτιά". Σπρώχνει το λαιμό της πάνω από την τούρτα για να σβήσει όλα τα κεριά, μέχρι που ξαφνικά, τα μαλλιά της πιάνουν φωτά απο τα κεριά που είναι πιο κοντά της. Μόλις συνειδητοποιήσει ότι οι άκρες των μαλλιών της έχουν πάρει φωτιά, ουρλιάζει και ξαναπηδά στην καρέκλα της. Η Ρίτσι προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες με τα χέρια της, μαζί με ένα χέρι βοήθειας που είχε στα δεξιά της.

Δεν είμαστε σίγουροι τι έκανε η Richie αμέσως μετά από αυτό, αφού το βίντεο σταμάτησε λίγα δευτερόλεπτα αφού συνειδητοποίησε ότι τα μαλλιά της είχαν πάρει φωτιά. Ωστόσο, τα σχέδιά της για σήμερα πιθανότατα περιλαμβάνουν μια επίσκεψη στο κομμωτήριό της, το οποίο ο κομμωτής Andrew Fitzsimons λέει ότι είναι ένα κρίσιμο βήμα για την αποτροπή περαιτέρω ζημιάς στα καμένα μαλλιά.

"Εάν το σκέλος των μαλλιών σας που ήρθε σε επαφή με τη φλόγα δεν έχει καεί εντελώς, θα διορθωθεί - αυτό δεν είναι πραγματικά ζημιά που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Θα χρειαστεί να μπείτε στην καρέκλα του κομμωτηρίου το συντομότερο δυνατό. ο στυλίστας σας μπορεί να καταλάβει πώς να κόψει τη ζημιά », λέει στην Allure. Διαφορετικά, λέει ότι το να μην κουρευτείς μπορεί να προκαλέσει «περισσότερη ζημιά στα υγιή μαλλιά γύρω από αυτό».