Άμεση σύσφιξη προσώπου με αυγό και μέλι.

Αναμφίβολα, οι κρέμες του εμπορίου μπορούν να προσφέρουν πολλά με τις θρεπτικές ουσίες και τις βιταμίνες που περιέχουν για να προλάβουν και να καθυστερήσουν τη γήρανση του δέρματος.

Γιατί όμως να καταφεύγουμε σε χημικές και μή οικονομικές λύσεις, όταν έχουμε στα ντουλάπια της κουζίνας μας όλα όσα χρειαζόμαστε;

Για μία αποτελεσματική και άμεση σύσφιξη του προσώπου, ακολουθείστε την παρακάτω συνταγή!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

- 1 αυγό (καλύτερα βιολογικό)
- 1 μικρό μπολ
- 1 κουταλιά της σούπας ακατέργαστο μέλι

1. Σπάστε προσεκτικά το αυγό μέσα στο μπολάκι, προσέχοντας μή σπάσει ο κρόκος. Χωρίζετε το ασπράδι απο τον κρόκο. Κρατήστε χωριστά τον κρόκο και αφήστε το ασπράδι στο μπολάκι.

2. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 1 κουταλάκι του γλυκού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στο αυγό και ανακατέψτε με ένα πιρούνι μέχρι να ενωθούν καλά. Τέλος, προσθέστε αργά 1 κουτ. σκόνη γάλακτος στο μείγμα και ανακατεέψτε με το πιρούνι μέχρι να δημιουργεί μια πάστα.

3. Πλύνετε το πρόσωπο σας καλά με ζεστό νερό και ένα σαπούνι ήπιας μορφής. Ιδιαίτερα ευεργετικό θα ήταν να βάλετε στον ατμό το πρόσωπο σας μετά τον καθαρισμό και πριν την εφαρμογή της συσφικτικής κρέμας. Απλά σταθείτε για 5 λεπτά πάνω απο μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, βάζοντας μία πετσέτα πάνω απο το κεφάλι.

4. Απλώστε τη μάσκα ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό σας και στη συνέχεια αφήνετε μέχρι η συσφικτική μάσκα προσώπου να είναι εντελώς στεγνή. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε το δέρμα και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Tags: