Έφηβος Βρετανός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας επειδή δεν του πέτυχε το... selfie

"Συνειδητοποίησα τελικά πως δεν πρόκειται ποτέ να βγάλω της τέλεια φωτογραφία, και αυτό με έκανε να πιάσω πάτο" δήλωσε ο 19χρονος Ντάννυ Μπόουμαν.

Ο Ντάννυ, προσπαθούσε για πάνω από 10 ώρες την ημέρα τον τελευταίο καιρό, για να βγάλει την τέλεια αυθόρμητη φωτογραφία τον εαυτό του με το κινητό του τηλέφωνο. Προσπαθούσε τόσο πολύ, που σταμάτησε να διαβάζει και κάποια στιγμή τον έδιωξαν από το σχολείο του. Μετά και απ' αυτό, ο 19χρονος πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει.

"Ημουν συνεχώς στην αναζήτηση της τέλειας selfie, και όταν διαπίστωσα πως δεν θα τα κατάφερνα ποτέ, τότε ήθελα να πεθάνω. Έχασα τους φίλους μου, την εκπαίδευσή μου, την υγεία μου, και σχεδόν την ζωή μου" είπε ο Ντάννυ στην Daily Mirror. "Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να έχω το κινητό μου μαζί μου συνέχεια, ώστε να μπορώ να ικανοποιήσω την ανάγκη που ένιωθα να τραβάω φωτογραφία τον εαυτό μου, όλη μέρα".

Ο Δρ.Βιλ, είπε πως η περίπτωση του Ντάννυ είναι εξαιρετικά ακραία. Έβγαζε πάνω από 200 φωτογραφίες τον εαυτό του κάθε μέρα. Ήταν εθισμένος. Πρόκειται για πολύ σοβαρό πρόβλημα και πως λαμβάνει αγωγή για την κατάστασή του.