Έφηβος δεν γυρίζει τα 31.000 δολλάδια πίσω στην τράπεζα γιατί... απλά τα ξόδεψε!

Μετά από ένα λογιστικό λάθος, ένας έφηβος από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, βρέθηκε με 31.000 δολλάρια στον λογαριασμό του. Μόλις η τράπεζα βρήκε το λάθος της, ζήτησε τα χρήματα πίσω. Προέκυψε όμως ένα πρόβλημα: τα είχε ήδη ξοδέψει!!!

Στις 7 Μαρτίου, ο 16χρονος Στήβεν Φίλντς, έκανε ανάληψη από το λογαριασμό του. Ζήτησε από τον ταμεία να του δώσουν ότι είχε μέσα. Και του έδωσε 31.000 δολλάρια! Από λογαριασμό ενός άλλου, με το ίδιο όνομα με τον 16χρονο.

Και όλα πήγαιναν καλά μέχρι τις 17 Μαρτίου, που ο άλλος Στήβεν Φίλντς πήγε να πάρει μέρος των χρημάτων του και ανακάλυψε ότι ο λογαριασμός του ήταν άδειος. Μετά από τις διαμαρτυρίες του, οι υπάλληλοι της τράπεζας κατάλαβαν το λάθος που είχαν κάνει και ειδοποίησαν τον πρώτο Στήβεν Φίλντς, να τους επιστρέψει το ποσό. Ο 16χρονος τους απάντησε πως νόμιζε πως τα λεφτά ήταν από μία κληρονομιά και τα είχε ήδη ξοδέψει!

Τώρα η τράπεζα τον κατηγορεί για υπεξαίρεση, αν δεν τους επιστρέψει τα χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα. Τώρα μένει να δούμε την συνέχεια σ' αυτήν την απίστευτη υπόθεση