Γκρέιπφρουτ και θυμάρι ενάντια στην κυτταρίτιδα.

Ένα πράγμα που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια εμάς τις γυναίκες είναι η γνωστή σε όλους όψη φλοιού πορτοκαλιού ή, με ποιό απλά λόγια, η κυτταρίτιδα.

Η κυτταρίτιδα μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, οι οποίοι επηρεάζουν κυρίως την επιδερμίδα, το δέρμα και υποδόρια κύτταρα. Για να την καταπολεμήσουμε, πρέπει να φροντίσουμε το σώμα μας τόσο εσωτερικά, με σωστή και ισορροπημένη διατροφή, όσο και εξωτερικά, με φυσικές και θρεπτικές κρέμες.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για σας την ιδανική κρέμα σώματος με γκρέιπφρουτ και αποξηραμένο θυμάρι και σας παραθέτουμε τη συνταγή!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

1/2 κούπα καλαμποκέλαιο
1/4 κούπα χυμός γκρέιπφρουτ
λίγο αποξηραμένο θυμάρι

Τρόπος παρασκευής:

Αναμείξτε καλά το καλαμποκέλαιο με τον χυμό γκρέιπφρουτ και έπειτα, αλείψτε στα σημεία που έχετε ανάγκη. Μετά, χρησιμοποιείστε λίγο απο το αποξηραμένο θυμάρι και κάντε απαλό μασάζ, με μικρές κυκλικές κινήσεις. Για να ολοκληρωθεί η θεραπεία, καλύψτε την περιοχή με λίγο ζελατίνα ή ένα κομμάτι ναϋλον και αφήστε το έτσι για περίπου 10-15 λεπτά, προκειμένου να «κλειδώσει» το αποτέλεσμα και να απορροφηθούν όλες οι θρεπτικές ουσίες. Ξεπλύνετε με χλυαρό νερό.

Tags: