Δεν καταλαβαίνει από ρεπό ο Βύντρα

 

Παρά το ρεπό που είχαν όλοι οι διεθνείς από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Λουκάς Βύντρα βρέθηκε στην Παιανία και προπονήθηκε την Τετάρτη (11/9) το απόγευμα.

 

Ο Λουκάς Βύντρα δεν "υπάκουσε" στην εντολή του Φερέιρα στους διεθνείς και βρέθηκε κανονικά στην Παιανία για να προπονηθεί.  Ο πορτογάλος τεχνικός είχε δώσει ρεπό στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του έτσι ώστε να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη (13/9).
Ο 30χρονος αμυντικός όμως επειδή δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δυο παιχνίδια με Λετονία και Λιθουανία θέλησε να δώσει το παρών και να γυμναστεί κανονικά εκπλήσσοντας ευχάριστα για άλλη μια φορά τον πορτογάλο προπονητή.
Από εκεί και πέρα στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιλάμβανε ζέσταμα, παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας με περιορισμούς, ασκήσεις ταχύτητας – ταχυδύναμης και δίτερμα σε τρεις ομάδες εναλλάξ.
Ατομικά προπονήθηκε ο Ταμπάκης, ενώ οι Φορναρόλι, Τριανταφυλλόπουλος, Τοτσέ και Σισοκό ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.
Το απογευματινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με δίτερμα με έμφαση στην τακτική και ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο οποίο συμμετείχαν τρεις ομάδες εναλλάξ.
Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης προπονήθηκε ξανά ατομικά, ενώ οι Σο και Μπουμσόνγκ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης χωρίς όμως να συντρέχει λόγος ανησυχίας.