Ενυδατώστε το δέρμα σας με καρότο!

Τα λαχανικά είναι μία βασική πηγή για βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην ανάπλαση των κυττάρων και προσφέρουν μία απαράμιλλη λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα μας.

Συγκεκριμένα, το καρότο έχει τόσα φυσικά αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι εξαιρετικά ωφέλιμα, μιάς και επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και καταπολεμούν τυχόν προβλήματα του δέρματος.

Τα καρότα έχουν τη μαγική ιδιότητα να «αφαιρούν» τις βλαβερές τοξίνες απο το δέρμα και, ως εκτούτου, μας κάνει να δείχνουμε αναζωογονημένοι. Οι ακόλουθες μάσκες είναι πολύ εύκολες και συμβατές με κάθε τύπο δέρματος.

Μασκα 1:

Πάρτε 2 ή 3 φρέσκα τριμμένα καρότα, προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού γάλα, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο. Καθαρίστε το πρόσωπό σας και εφαρμόστε το. Κρατήστε το για 15 με 20 λεπτά και ξεπλύνετε με νερό. Αυτή μάσκα ενυδατώνει το δέρμα και το αφήνει απαλό και εύπλαστο.

Μάσκα 2:

Κάντε πουρέ με βρασμένα καρότα, προσθέστε μερικές σταγόνες λεμονιού, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και μερικές σταγόνες έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό σας, αφήστε το για 20 λεπτά και ξεπλύνετε, θα αποκτήσετε αισθητά πιο σφιχτό και λαμπερό δέρμα .

Tags: