Εταιρεία εσωρούχων προσφέρει ασφάλεια πέους

Μια εταιρεία εσωρούχων με έδρα στο Montreal προσφέρει ασφάλεια πέους στο ύψος των 50000 δολαρίων για τους άρρενες πελάτες της.

Ξεκινώντας από τις 15 Μαρτίου, οι άνδρες που θα αγοράσουν τρία ή περισσότερα ζευγάρια εσωρούχων της UNDZ μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, θα παίρνουν ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο από την λονδρέζικη LLoyd's πληρωτέο σε περίπτωση που θα αποκολληθεί το όργανό τους από το σώμα τους.

"Κάποιος μπορεί να πάρει ασφάλεια για το αυτοκίνητο, το σκυλί, το σπίτι, το οικόπεδο και τη ζωή του αλλά όχι για το πέος του; Λοιπόν θεώρησα πως αυτό είναι ανήκουστο," δήλωσε ο Bernard Dore ιδρυτής της UNDZ σε ένα δελτίο τύπου. " H UNDZ κάνει πιθανό για άντρες απ όλο τον κόσμο να προστατεύσουν το πιο πολύτιμο προσόν του και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη στήριξη μίας από τις πιο μεγάλες ασφαλιστικές του κόσμου.

Οι κάτω περιοχές 16000 ανδρών τραυματίζονται ή ακρωτηριάζονται κάθε χρόνο, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Καλό θα είναι όσοι ενδιαφερθούν να πλουτίσουν απ αυτή την ιστορία να διαβάσουν τους όρους του συμβολαίου.