Η Gwyneth Paltrow γίνεται ρεαλίστρια με τη γήρανση

Η Gwyneth Paltrow ανοίγεται για τη γήρανση και την αγάπη του εαυτού μας.

Η νικήτρια του Oscar μιλά ειλικρινά για την απόκτηση ρυτίδων, την εμμηνόπαυση και πολλά άλλα στο επεισόδιο πρεμιέρας του νέου podcast του goop, The Beauty Closet. Στο επεισόδιο, η Paltrow, η οποία είναι η ιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλος της goop, μιλάει με τους φιλοξενούμενους Jean Godfrey-June και Megan O'Neill για το πώς απεικονίζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την πάροδο των ετών και πως είναι να γερνάς στο δημόσιο μάτι.

«Πάντα ένιωθα τόσο περίεργα για την εμφάνιση μου», παραδέχεται η Paltrow στο podcast. "Νομίζω ότι είναι πολύ σπάνιο να νομίζεις ότι είσαι όμορφος άνθρωπος και έτσι νιώθω σαν κάθε άλλη γυναίκα, δεν το βλέπω όταν κοιτάω στον καθρέφτη".

Η 46χρονη σταρ συνεχίζει: "Νομίζω ότι για μένα είναι πιο εσωτερικό συναίσθημα ... ξέρετε, καθώς προχωράω στη ζωή και νιώθω όλο και περισσότερο τον εαυτό μου και λιγότερο επικριτική για τον εαυτό μου, οι αξίες μου γίνονται σαφέστερες για μένα, μπορώ να είμαι ακέραιη όλη την ώρα, κάτι το οποίο ήταν πολύ πιο δύσκολο όταν είσαι νεότερη γυναίκα και προσπαθείς να ευχαριστείς και να κάνεις juggling όλα αυτά τα πράγματα. "

Η Paltrow συνεχίζει να λέει: "Έχω αυτό το άλλο πρόσθετο παράξενο κομμάτι, το οποίο θεωρώ ότι με κάνει αυτή τη γυναίκα ..."

"Όμορφη γυναίκα", σημειώνει ο οικοδεσπότης.

"Λοιπόν, ξέρετε, αυτό είναι το είδος του τρόπου με τον οποίο με βλέπουν, όχι όλοι, αλλά είναι ένα παράξενο πράγμα που πρέπει να είμαι ... Δεν εννοώ με έναν υποτιμητικό τρόπο, αλλά κάπως σαν να ξορκίζεις κάτι και να το βάζεις σε ένα κουτί ", λέει η Paltrow. "Τότε νομίζω ότι όταν έρχεσαι σε ηλικία, αν έχεις αυτή την ευρεία ταυτότητα, τι σημαίνει να αποκτήσεις ρυτίδες και να πλησιάσεις στην εμμηνόπαυση; Και όλα αυτά, και είναι σαν, τι συμβαίνει στην ταυτότητά σου ως γυναίκα αν δεν είσαι ερωτική και όμορφη; "

"Τι συμβαίνει;" οι οικοδεσπότες ρωτούν.

"Ευτυχώς, αυτό που συμβαίνει ταυτόχρονα παράλληλα ... απλά αρχίζετε να συμπαθείτε τον εαυτό σας", συμμερίζεται η Paltrow.

"Είσαι σαν να λές, εγώ θα με έπαιρνα ",οι οικοδεσπότες γελάνε καθώς η Paltrow συνεχίζει, "Και το κάνω!"

"Νομίζω ότι φτάνετε σε ένα σημείο όπου είναι σχεδόν όπως το είδος σου φθίνει με έναν τρόπο και η εσωτερική ομορφιά σου πραγματικά βγαίνει", λέει η ηθοποιός. "Και έτσι, αυτή η αστεία μετατόπιση συμβαίνει, είναι σαν να αισθάνεστε τόσο καλά, ξέρετε ποιοι είστε, ελπίζουμε ότι εκτιμάτε τις σχέσεις στη ζωή σας και το έργο σας και τη συμβολή σας στον κόσμο. Όταν είστε στα 40 σας, αυτό είναι το λογικό, αλλά τότε σκέφτεσαι, "Ουάου, έχω ρυτίδες στα μάτια, γαμώτο!"