Κίτσεν: Η απόφαση ήταν εύκολη

 

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Ντέργουιν Κίτσεν, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πει το "ναι" στους πράσινους, όπως δήλωσε ο ίδιος, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

 

"Είχα κι άλλες προτάσεις, είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και άλλες ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα, αλλά όταν σου κάνει πρόταση ο Παναθηναϊκός δεν έχει και πολλά να σκεφτείς. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Οπότε απλά λες «ναι».
Είμαι έτοιμος για την πρόκληση. Γνωρίζω ότι η ομάδα επιχειρεί μια… επανεκκίνηση, δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος, αλλά πιστεύω πως όλοι έχουμε ένα κοινό σκοπό: Να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Και όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, όλοι ξέρουν ότι στην αρχή κάθε χρονιάς κοιτάζει ψηλά, ότι θέτει ως στόχο την κατάκτηση τίτλων. Αυτό θέλουμε κι εμείς. Ολοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να νικήσει.
Είχα μια καλή χρονιά πέρυσι, αλλά η μετάβαση για μένα δεν ήταν και τόσο εύκολη από το NCAA στο Ισραήλ. Με βοήθησαν όλοι όμως στη Μακάμπι Ρισόν, οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι κι εγώ με τη σειρά μου βοήθησα την ομάδα.
Αυτό θέλω να κάνω κι εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να βοηθήσω κι εγώ τους συμπαίκτες μου, ώστε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο που θα έχει στόχο τις νίκες. Παραδέχομαι ότι δεν ξέρω πολλά για πρόσωπα, καθώς δεν έχω αγωνιστεί ούτε εναντίον των περισσότερων. Ξέρω όμως για τον Διαμαντίδη… Ολοι όσοι μου έχουν μιλήσει για τον Παναθηναϊκό, μου μιλούν για τον Διαμαντίδη και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο δίπλα του… Ανυπομονώ γενικότερα να βρεθώ στο γήπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες για να πω την αλήθεια", δήλωσε ο Κίτσεν.