Μάσκα μαλλιών με ελαιόλαδο και μαύρη ζάχαρη για λαμπερό αποτέλεσμα.

Αν θέλετε να δώσετε μία δόση λάμψης στα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσετε χημικά ή προϊόντα εμπορίου, τότε έχουμε την ιδανική λύση για σας.

Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να φτιάξετε μόνες σας την δική σας, σπιτική μάσκα μαλλιών απο ελαιόλαδο και μαύρη ζάχαρη και να δώσετε στα μαλλιά σας τη λάμψη που τους αξίζει.

Τα συστατικά που θα χρειαστείτε είναι :

- 2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
- -2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Μερικές σταγόνες απο το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο.

Διαδικασία παρασκευής :

Σε ένα μπολάκι, ανακατέψτε το ελαιόλαδο μαζί με τη μαύρη ζάχαρη. Αν δείτε πως το μείγμα δεν είναι αρκετά παχύρρευστο, προσθέστε κι άλλη ζάχαρη, μέχρι να δημιουργηθεί μία πάστα. Μην ζεστάνετε το λάδι γιατί έτσι η ζάχαρη θα λιώσει και δεν το θέλουμε αυτό.

Εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά σας και κάντε απαλό μασάζ, όχι με δύναμη γιατί μπορεί αν προκληθεί ερεθισμός. Μετά, ξεπλύνετε καλά και λουστείτε κανονικά με το σαμπουάν σας.

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποιήστε με προσοχή το μείγμα καθώς οι κόκκοι της ζάχαρης μπορεί να προκαλέσουν ήπιο ερεθισμό του δέρματος. Για να αποφευχθεί αυτό, βεβαιωθείτε ότι το μείγμα είναι παχύρρευστο και ότι θα το εφαρμόσετε μόνο στα μαλλιά αποφεύγοντας την περιοχή του προσώπου.

Tags: