Μερικές συμβουλές για την τέλεια μάσκαρα

Όπως έχουμε πει το πιο σημαντικό στο μακιγιάζ μας, είναι η μάσκαρα. Όποιο χρώμα και αν επιλέξεις, μαύρο, μπλε, καφέ και όσα άλλα κυκλοφορούν στη μόδα, το σίγουρο είναι πως πρέπει να είναι έντονη.

Αν θέλεις το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου, να δίνει έμφαση στα μάτια, με βλέμμα που θα καθηλώνει τον συνομιλητή σου, τότε επέλεξε το μαύρο χρώμα στη μάσκαρα σου. Μόνο με αυτό το χρώμα μπορείς να πετύχεις, σαγηνευτικό, ακαταμάχητο βλέμμα.

Τι κανείς στην περίπτωση που ήρθε η ώρα όμως να βγεις το πολυπόθητο ραντεβού σου και η μάσκαρα σου έχει στεγνώσει ή κάνει γρομπαλάκια και δεν μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις; Υπάρχει λύση μην απογοητεύεσαι και προς Θεού, μην ακυρώσεις το ραντεβού. Τα βήματα που μπορείς να κάνεις προσωρινά είναι τα εξής:

• Ρίξε δυο σταγόνες από οποιαδήποτε λοσιόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιείς και μετά ζέστανέ την τρίβοντας με τα χέρια σου.

• Χρησιμοποίησε το βουρτσάκι της αγαπημένης σου μάσκαρα, παίρνοντας υλικό από μία άλλη που δεν είχες μείνει τόσο
ευχαριστημένη από το βουρτσάκι της, θα σου δώσει το ίδιο αποτέλεσμα που επιθυμείς.

• Αν έχεις αναψυκτικό στο σπίτι , γέμισε δυο καλαμάκια του καφέ με το αναψυκτικό και ρίξε στη μάσκαρα σου, μπορεί μετά η βλεφαρίδες σου να μυρίζουν λίγο κόκα κόλα, αλλά το αποτέλεσμα είναι που μετράει και θα είναι εκθαμβωτικό.

• Ρίξε λίγο ελαιόλαδο μέσα στη μάσκαρα και ζέστανε επίσης με τα χέρια σου, 3 – 4 σταγόνες είναι αρκετές.
Μία από τις παραπάνω λύσεις είναι αυτές που θα «λύσουν» και τα δικά σου χέρια στη δύσκολη στιγμή, οπότε μην πανικοβάλλεσαι, από εδώ και πέρα γνωρίζεις.

Προσοχή! Μην ξεχάσεις να επιλέξεις έναν από τους παραπάνω τρόπους να «σώσεις» τη μάσκαρα σου, όχι όλα μαζί γιατί τότε θα την καταστρέψεις τελείως.

Tags: