Οι φοβεροί κοιλιακοί της J Lo

Δεν είναι μυστικό ότι η Jennifer Lopez έχει θεϊκό σώμα. Στο κόκκινο χαλί και στη σκηνή, η τραγουδίστρια δείχνει τακτικά τα σκληρά κερδισμένα προσόντα της με φορέματα που αγκαλιάζουν τις καμπύλες και σύνολα με γυμνή κοιλιά. Σήμερα δεν υπήρξε καμία εξαίρεση: η τραγουδίστρια επέστρεφε από μια προπόνηση στο SoMi Fitness στο Μαϊάμι και φορούσε ένα θαλασσί κοντό τοπ και κολάν που αποκάλυπταν ένα σετ σούπερ κοιλιακών.

Ενώ η Lopez μοιράζεται τακτικά το σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής και τον υγιεινό τρόπο ζωής στο Instagram, οι πρόσφατες ασκήσεις της ηθοποιού αποδεικνύουν ότι ανεβάζει τον πήχη. Μαζί με τον φίλο της Alex Rodriguez, είναι στη μέση μιας αυστηρής πρόκλησης 10 ημερών, ακολουθώντας μια δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες και χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη - και μόνο μια γρήγορη ματιά στο σημερινό βλέμμα δείχνει ότι η έντονη ρουτίνα αποδίδει.

Βγαίνοντας από το γυμναστήριο με μια Birkin στον ώμο, η Λόπεζ συνδύασε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της με απίστευτους γλουτούς: θεωρήστε το αυτό σαν αφύπνιση για να σηκωθείτε και να κινηθείτε.