Πανεύκολος καθαρισμός προσώπου στο σπίτι.

Για να αποκτήσετε λείο και λαμπερό δέρμα, χωρίς μαύρα στίγματα και σπυράκια, δεν χρειάζεται να τρέχετε για καθαρισμό ή να σπαταλάτε χρήματα για ακριβά προϊόντα καθαρισμού προσώπου και λοσιόν.

Μπορείτε, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα, να δημιουργήσετε το μικρό, προσωπικό σας σπα μέσα στο σπίτι σας! Δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε :

Βήμα 1: Σε ένα κομμάτι βαμβάκι, τοποθετήστε λίγη λοσιόν καθαρισμού και απομακρύνετε τα όποια υπολείμματα μακιγιάζ υπάρχουν.

2: Πάρτε μία κατσαρόλα και γεμίστε τη με νερό (αν υπάρχει απιονισμένο νερό, ακόμα καλύτερα). Αφήστε το νερό να βράσει και αν επιθυμείτε, προσθέστε χαμομήλι, που φημίζεται για την καταπραϋντική του δράση.

Βήμα 3: Αφού το νερό βράσει, πάρτε μία πετσέτα, τοποθετήστε τη πάνω απο το κεφάλι σας, έτσι ώστε να μην φεύγουν οι υδρατμοί και καθίστε έτσι για περίπου 10-15 λεπτά.

Βήμα 4: Σκουπίστε το πρόσωπο σας απαλά με μία πετσέτα. Τώρα που οι πόροι έχουν ανοίξει, μπορείτε με ευκολία να αφαιρέσετε μαύρα στίγματα και σπυράκια. Φροντίστε τα χέρια σας να είναι πολύ καθαρά.

Βήμα 5: Ανακατέψτε λίγο ελαιόλαδο με ζάχαρη και χρησιμοποιήστε το μείγμα ως scrub. Κάντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω απο τα μάτια.

Βήμα 6. Ξεβγάλετε καλά το πρόσωπο σας και είστε έτοιμες για να τους καταπλήξετε τους πάντες με το εντυπωσιακά λαμπερό σας δέρμα!

Tags: