Πείτε ΣΤΟΠ στο φριζάρισμα των μαλλιών.

Αν κάθε πρωϊ, μαζί με εσάς ξυπνάει και η ζούγκλα, αν κάθε φορά που έχει λίγη υγρασία τα μαλλιά σας αφηνιάζουν, τότε έχουμε την ιδανική λύση για σας, η οποία μάλιστα βρίσκεται χωμένη στα συρτάρια της κουζίνας σας.

Πρόκειται φυσικά για μία μάσκα, φτιαγμένη αποκελιστικά με φυσικά υλικά, η οποία υπόσχεται να χαρίσει απαράμιλλη λάμψη και ενυδάτωση στα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα να διατηρεί στη φόρμα τους και δεν τα αφήνει να φριζάρουν.

Τα μαγικά συστατικά για την παρασκευή της μάσκας είναι η μαγιονέζα, το αυγό και το μέλι.

Θα χρειαστείτε:

-2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
-1 αυγό
-1 κουταλιά της σούπας μέλι

Οδηγίες παρασκευής:

Σε ένα μπολάκι, χτυπήστε καλά το αυγό μέχρι να γίνει αφράτο. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα ένα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Βρέξτε λίγο τα μαλλιά σας ίσα ίσα, ώστε να είναι νωπά και με καθαρά χέρια, εφαρμόστε το μείγμα στο κεφάλι, κάνοντας μασάζ για να πάει παντού. Καλύψτε το κεφάλι σας με ένα πλαστικό σκουφάκι και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 15 λεπτά, για να εισχωρήσει στους θύλακες της τρίχας. Μετά, ξεβγάλετε καλά με χλυαρό νερό και λουστείτε κανονικά με το σαμπουάν σας, όσες φορές χρειαστεί, για να φύγει η μυρωδιά απο τα υλικά.

Tags: