Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας κατάλληλα για την ημέρα του γάμου σας

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συντονίσετε για την ημέρα του γάμου σας, αλλά εδώ μιλάμε για ομορφιά! Θα πρέπει να έχετε κομψό μανικιούρ, ένα όμορφο αλλά ευέλικτο χτένισμα και εντυπωσιακά αξεσουάρ για τα μαλλιά. Προτού όμως αποφασίσετε το νυφικό μακιγιάζ, θα πρέπει πρώτα να επικεντρωθείτε στο δέρμα σας.

Οι φωτογραφίες του γάμου άλλωστε είναι κάτι που θα μείνει για το υπόλοιπο της ζωής σας, γι’ αυτό και όταν θα τις κοιτάτε θα θέλετε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί. Εδώ είναι λοιπόν όλα εκείνα που θα σας εξασφαλίσουν το τέλειο δέρμα για την ημέρα του γάμου σας. Σας εγγυόμαστε ότι τα μάτια των καλεσμένων θα είναι καρφωμένα πάνω σας εξαιτίας της λάμψης σας.

Ξεκινήστε θεραπείες με λέιζερ αποτρίχωση έξι μήνες πριν την ημερομηνία του γάμου σας. Αν θέλετε να ηρεμήσετε από το μίσος που είχατε μια ζωή για το μουστάκι σας ή θέλετε να ηρεμήσετε και να μην σκέφτεστε την αποτρίχωση στη γραμμή μπικίνι στο μήνα του μέλιτος, τότε θα πρέπει να κάνετε αποτρίχωση με λέιζερ και έξι μήνες πριν είναι μία καλή χρονική περίοδος να ξεκινήσετε.

Ένα μήνα πριν το γάμο σας κόψτε τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή σας, αυτό μπορεί να αποτελεί πρόκληση για πολλές, αλλά αν κόψετε το γάλα και το τυρί θα δείτε μεγάλες αλλαγές στο δέρμα σας.

Κάντε θεραπεία με φλούδες πορτοκαλιού, μην τις πετάξετε θα σας χρειαστούν για να δώσουν έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Μία εβδομάδα πριν το γάμο κλείστε ένα ραντεβού στην αισθητικό σας, να κάνετε ένα βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπο σας που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και μία με δύο μέρες πριν κάντε μία μάσκα ομορφιάς τονωτική.

Ω, ναι! Η μεγάλη μέρα έφτασε! Φροντίστε μόνο να έχετε κοιμηθεί καλά και να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο ξεκούραστη. Η επιδερμίδα σας είναι λαμπερή και δεν χρειάζεται καμία επιπλέον περιποίηση, παρά μόνο λίγη ποσότητα από την ενυδατική σας κρέμα.

Tags: