Πληροφορίες για ένα site

Λάβαμε αυτό το μήνυμα από έναν αναγνώστη μας και είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σας γιατί μπορεί να βοηθήσουμε και άλλους αναγνώστες μας

Καλημέρα παιδιά είμαι ο Κλεάνθης και θέλω να σας ρωτήσω κάποια πράγματα για να μου λύσετε κάποιες απορίες αν μπορείτε. Είχα μια συζήτηση με έναν φίλο μου για ένα site το www.ellinespdou.com δεν ξέρω αν το γνωρίζεται, είναι ένα site κοινωνικής δικτύωσης με ενημέρωση μέσα και παιχνίδια και μαι υπηρεσία μηνυμάτων που μπορείς να συνομιλείς με άλλους από το κινητό σου σε ένα πενταψήφιο αριθμό τον 54122. Θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε εσεις αυτό το site ή σε ποια εταιρία ανηκει, είναι κάποια σοβαρή εταιρία? γιατί σκέφτομαι να κάνω προφίλ και να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία μηνυμάτων για να γνωρίσω καμιά κοπέλα.

Καλησπέρα φίλε μου χαιρόμαστε πολύ που σε έχουμε στην παρέα μας. Λοιπόν εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα για την σελίδα που μας ανέφερες στην ερώτησή σου και είδαμε ότι ανήκει στην εταιρία Teligron LTD και από ότι φαίνεται από το site πρέπει να είναι μια σοβαρή εταιρία γιατί έχει όλα τα στοιχεία της ανεβασμένα στο site και άμα θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους είτε με e-mail είτε να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και να λύσεις κάθε απορία σου. Ελπίζουμε να βοηθήσαμε και να φάνηκαν χρήσιμες οι πληροφορίες που βρήκαμε.