Πώς να απαλλαγείτε απο σημάδια και ουλές.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απαλύνεις και να εξαφανίσεις τις ουλές και τα σημαδάκια που ίσως να λεχουν μείνει πίσως εξαιτίας της ακμής ή κάποιας άλλης αιτίας. Ο καλύτερος βέβαια είναι ο μαγικός τρόπος της φύσης, όπου με απλά και αγνά υλικά που τα βρίσκουμε και στην κουζίνα μας μπορούμε να δούμε εκπληκτικά αποτελέσματα στο δέρμα μας.

1. Χυμός απο λεμόνι.
Αν έχεις ουλές ή σημάδια, τότε το λεμόνι είναι ο ιδανικός σύμμαχος. Ρίξε λίγο χυμό λεμονιού σε ένα βαμβάκι και πέρασε το πάνω απο σημεία που χρειάζεται. Μπορείς επίσης να προσθέσεις λίγο χυμό λεμονιού στην ενυδατική σου κρέμα και στην συνέχεια να την απλώσεις στην επιδερμίδα σου! Θα δεις αμέσως τη διαφορά.

2. Μέλι.
Άπλωσε λίγο μέλι στα σημάδια ή τις ουλές και άφησέ το να δράσει για 20 λεπτά περίπου. Στην συνέχεια ξέβγαλε με ζεστό νερό και αν δεν το ξεχνάς και το κάνεις 1-2 φορές μέσα στην εβδομάδα θα δεις μεγάλη διαφορά στην όψη του δέρματος σου.

3. Ελαιόλαδο.
Κάνοντας λίγο μασάζ με ελαιόλαδο στις ουλές ή στα σημαδάκια και θα δεις πως σιγά σιγά θα αρχίζουν να εξαφανίζονται. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θα μαλακώσει πολύ τις ουλές.

Tags: