Πώς να τελειοποιήσετε έναν κότσο μετά τη γυμναστική όπως η Kendall και η Hailey

Τίποτα δεν λέει «μοντέλο» σαν ένα κότσο πριν ή μετά την προπόνηση. Από τη Rosie Huntington-Whiteley έως την Bella Hadid, έχουν χαράξει τα κεφάλια όλων εκείνων των αβίαστα άστρων που πίνουν πάντα έναν χυμό μετά την άσκηση. Η τελευταία περίπτωση; Η Kendall Jenner και η Hailey Bieber, οι οποίες, μετά το pilates, έκαναν δύο διαφορετικά στιλ για το απλό αλλά κλασικό χτένισμα.

Ο χαμηλός, σφηνοειδής κότσος της Kendall συνοδεύτηκε από χωρίστρα στη μέση, ενώ ο στριφτός κότσος της Hailey κάθεται πολύ ψηλότερα πάνω στο κεφάλι της, ασφαλισμένο από ένα μαύρο λαστιχάκι. Και οι δύο, φυσικά, συνδυάστηκαν με μαύρα μαύρα γυαλιά ηλίου, τονισμένους κοιλιακούς και ένα σεικ. "Ένας κότσος είναι εξαιρετικός για να δουλεύεις έξω επειδή είσαι σίγουρη ότι θα ζεσταθείς και ιδρωμένη, έτσι χρειάζεσαι ένα ύφος που θα κρατήσει τα μαλλιά τυλιγμένα σφιχτά", λέει ο hairstylist Larry King. "Δεν χρειάζεται να το βγάλετε έπειτα, είτε - μοιάζει εξίσου δροσερό μετά την άσκηση όπως και κατά τη διάρκεια της".

Η ομορφιά του κότσου είναι ότι ο καθένας μπορεί να φτιάξει έναν, ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου ή την ηλικία τους - όπως είναι η ευελιξία του. Της Hailey είναι πιο κολακευτικός λόγω του ύψους του στο κεφάλι: «Όταν τραβιέται, βοηθά επίσης να τραβήξει τα ζυγωματικά πάνω», εξηγεί ο King. Συνιστά να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλα για να σύρετε τα μαλλιά σε μια υψηλή αλογοουρά, στη συνέχεια στρίβοντας την αλογοουρά επανειλημμένα, μέχρι να διπλώσει πίσω στον εαυτό της, χρησιμοποιώντας λαστιχάκι για να ασφαλίσει.

Της Kendall είναι εξίσου εύκολος και ο βασιλιάς προτείνει την εφαρμογή ενός λαδιού για μαλλιά, όπως το Manketti Hair Oil του Charlotte Mensah, μέσα από τα μαλλιά, πριν το μαζέψετε για να το κρατήσει κομψό: "Τραβήξτε τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά στο πίσω μέρος και, όπως και η Hailey, στρίψτε μέχρι να αναδιπλωθεί και στη συνέχεια ασφαλίστε ", λέει ο βασιλιάς," Για μια αίσθηση messier, χωρίστε την αλογοουρά σε δύο και συνδέστε την σε ένα κόμπο και στη συνέχεια να την καρφώσετε. Μπορείτε να μαζέψετε τα άκρα ή να τα αφήνετε ".

Ο μόνος κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε; Αποφύγετε τις πεταλούδες και τα στατικά μαλλιά. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλλακτικό προϊόν για να τα κρατάτε υπό έλεγχο. Το κιτ του Larry King's Flyaway With Me ενσωματώνει και τα δύο προϊόντα και το καθιστά εύκολο να απαλλαγείτε από το φριζάρισμα. "Είναι υπέροχο και γύρω από τη γραμμή των μαλλιών". Και αν δουλεύετε ή όχι, αυτό είναι ένα στιλ που λειτουργεί εξίσου καλά κατά τη διάρκεια της άσκησης όπως και κατά τη διάρκεια ενός βραδιού. Στρίψτε τα λοιπόν.