Σύσφιξη προσώπου με σύμμαχο το...λάχανο!

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και το ρεβεγιόν μας θέλει λαμπερές και φρέσκες, δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή απο αυτή για να κάνετε μία εντατική κούρα ομορφιάς.

Δεν υπάρχει λόγος φυσικά να τρέχετε σε ειδικούς και να χαλάτε χρήματα σε πανάκριβα προϊόντα, αφού η φύση έχει προνοήσει και μας έχει εξοπλίσει με όλα τα απαραίτητα.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για σας μία συσφιγκτική κρέμα προσώπου, της οποίας το βασικό συστατικό είναι το...λάχανο! Η μάσκα προσώπου με λάχανο βοηθά στην μείωση της χαλάρωσης του δέρματος φυσικά! Θα συσφίξει το δέρμα σας, θα μειώσει τις λεπτές γραμμές και θα προλάβει τις ρυτίδες, καθώς είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, Β, C, Κ και Ρ, και αυτές τρέφουν το δέρμα πολύ καλά.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

3 κ.σ τριμένο λάχανο
2 κ.γ αλεύρι απο ρύζι
1 ασπράδι αυγού

Η διαδικασία παρασκευής αλλά και εφαρμογής της μάσκας είναι πολύ εύκολη. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά μαζί και στην πορεία, σε καθαρό πάντα πρόσωπο, εφαρμόζετε στις περιοχές που θεωρείτε οτι χρειάζεται και την αφήνεται να δράση για περίπου 20 λεπτά. Μετά, ξεπλένετε με χλυαρό νερό καλά, για να φύγει τελείως η μάσκα.

Tags: