Τιμωρία...μετά θάνατον!

Μία ιδιαίτερη «τιμωρία» για τον πρόσφατα αποθανόντα σύζυγό της σκέφτηκε μία 57χρονη χήρα απο το Chicago,της οποίας ο σύζυγος απεβίωσε απο καρδιακή προσβολή,την ώρα που έκανε έρωτα με ένα ακριβοπληρωμένο call-girl,σε μία πολυτελή σουϊτα ξενοδοχείου.

Στο άκουσμα των νέων και αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ,η απατημένη γυναίκα αποφάσισε να πάρει με όποιο τρόπο μπορεί το αίμα της πίσω.Έτσι ζήτησε να παραδοθεί στην ίδια η σωρός του άντρα της με σκοπό να την μεταφέρει στην γενέτειρα του για να τον θάψουν στον οικογενειακό τους τάφο.

Στην πραγματικότητα όμως,δεν είχε κανένα σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο.Δεν σκόπευε να τον αφήσει να ξεγλυστρίσει απο τα χέρια της αυτή τη φορά.Αντί λοιπόν να στείλει την σωρό του άντρα της,όπως είχε δηλώσει και η ίδια,αποφάσισε να τον κρατήσει μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και να συνεχίσει τη ζωή της κανονικά,σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Η εντονή μυρωδιά όμως που αναδυόταν απο το σπίτι της και η παράξενη συμπεριφορά της,κίνησαν πολύ γρήγορα την περιέργεια των γειτόνων οι οποίοι δεν έχασαν ούτε λεπτό και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

Tags: