Το νέο απολεπιστικό προσώπου της Kylie Jenner ανακαλείται γιατί μπορεί να "καταστρέψει" το δέρμα σας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Kylie Jenner είναι μια απίστευτη γυναίκα των επιχειρήσεων. Η 22χρονη έχει κάνει εκατομμύρια, έχει κατακτήσει τη βιομηχανία ομορφιάς και έχει ανοίξει το δρόμο για τις αδελφές της Kim και Kendall (Yep, η Kendall ξεκινάει το δικό της εμπορικό σήμα ομορφιάς) για να κάνει το ίδιο.

Ωστόσο, παρά την επιτυχία της ομορφιάς της τελευταίας επιχείρησης της Kylie, η Kylie Skin, αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα στα κοινωνικά μέσα. Το πρόβλημα? Ο καθαρισμός του προσώπου με κομμάτια καρυδιάς. Σύμφωνα με την Kylie, ο καθαρισμός προσώπου από κομμάτια καρυδιάς είναι το "μυστικό της για ένα νέο πρόσωπο" και ισχυρίζεται ότι είναι "αρκετά ευγενής για να χρησιμοποιείται καθημερινά". Ωστόσο, παρόλο που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, η Kylie έχει λάβει μια αρνητική επίθεση από τους ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι τα κομμάτια καρυδιάς είναι πολύ σκληρά για να χρησιμοποιηθούν ως απολέπιση για τους περισσότερους τύπους δέρματος. "Οι καρυδιές είναι γνωστό ότι προκαλούν μικρο δάκρυα στο δέρμα σας εξαιτίας του πόσο σκληρά είναι τα κοχύλια καρυδιάς! Ελπίζω ότι αυτό δεν θα γίνει ένα ζήτημα για τους ανθρώπους αργότερα" έγραψε ένας χρήστης.
Πόσο άσχημα στην πραγματικότητα είναι τα σωματίδια καρυδιού για το δέρμα; Μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν ζημιά;

"Ανεξάρτητα από το πόσο λεπτά τα καρύδια είναι συνθλιμμένα, μπορούν ακόμα να κάνουν ζημιά στο δέρμα σας", δήλωσε ο Δρ Preema Vig MBBS MRCGP MBCAM, Ιατρικός Διευθυντής της Δρ Preema Κλινική του Λονδίνου. "Τα καρύδια είναι πολύ λειαντικά για το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου και μπορεί να βλάψουν το δέρμα σας, προκαλώντας μακροσκοπικά δάκρυα στην επιδερμίδα σας.Αυτό θα προκαλέσει επίσης ερεθισμό και ερυθρότητα και μπορεί να καταστήσει τα σημάδια ακμής χειρότερα.
Κατά τη γνώμη μας, καλύτερα να δοκιμάσετε ένα πιο ήπιο απολεπιστικό ή ακόμη και ένα φυσικό, όπως είναι το μέλι με ζάχαρη.