Το σημαντικότερο λάθος που κάνουμε στην περιποίηση του προσώπου μας

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στην περιποίηση του προσώπου μας και αυτό που χρειαζόμαστε είναι τρόπος και όχι κόπος.

Χρόνο με τον χρόνο παρατηρούμε το πρόσωπό μας να αλλάζει, να ωριμάζει, να μεγαλώνει. Φυσικά και μερικές ρυτίδες μπορεί να συμβολίζουν τη σοφία που μας διακατέχει και την εμπειρία της ζωής, ωστόσο μία λαμπερή επιδερμίδα είναι πάντα ζηλευτή.

Αν μια ζηλευτή, λαμπερή επιδερμίδα είναι αυτό που ονειρεύεστε, τα παρακάτω μικρά μυστικά θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε να ξεβαφτούμε. Η αφαίρεση του μακιγιάζ είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αν δεν ξεβαφόμαστε, το δέρμα μας παγιδεύεται και δεν αναπνέει. Οι πόροι φράζουν και η επιδερμίδα μας δεν ανανεώνεται.

Το δέρμα μας χρειάζεται ενυδάτωση. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μέσω μιας ενυδατικής κρέμας, κατάλληλης για την επιδερμίδα μας. Δεν χρειάζεται να παίρνουμε πολλές και άχρηστες κρέμες. Μία και καλή φτάνει, ώστε η επιδερμίδα μας να λάβει τη φροντίδα που χρειάζεται σε καθημερινή βάση.

Και το σημαντικότερο από όλα είναι ο έρωτας…! Αν παραμελείς το sex, μάλλον πρέπει να αυξήσεις τη συχνότητα που κάνεις. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται όταν κάνουμε sex, αυξάνουν το κολλαγόνο της επιδερμίδας μας, χαρίζοντάς μας περισσότερη λάμψη και υγεία.

Tags: