Τόνωση προσώπου με αλάτι

Το αλάτι, εκτός απο το οτι νοστιμίζει και κάνει λαχταριστά τα διάφορα γεύματα μας, μπορεί να γίνει ένας πιστός σύντροφος για την φροντίδα της επιδερμίδας μας!

Το αλάτι έχει τη μαγική ιδιότητα να κάνει το δέρμα μας πιο μαλακό και πιο εύπλαστο ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση μικρών ρυτίδων αλλά και της κυτταρίτιδας! Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που χρησιμοποιείται σε πολλές κρέμες και σαπούνια.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μέθοδο απολέπισης, τόσο για το πρόσωπο, όσο και το υπόλοιπο σώμα. Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι λεπτόκοκκο αλάτι και λίγο ελαιόλαδο. Τρίψτε με απαλές κυκλικές κινήσεις τα σημεία που το έχουν ανάγκη και δείτε τη διάφορα ακόμα και μετά απο την πρώτη εφαρμογή.

Το αλάτι μπορεί να γίνει και τονωτικό, ειδικά για τις κοπέλες που έχουν λιπαρή επιδερμίδα. Σε ένα μπουκαλάκι ψεκασμού, ανακατέψτε λίγο χλυαρό νερό μαζί με ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι και μετά ψεκάστε με το μείγμα αυτό το πρόσωπο σας. Δεν χρειάζεται να το ξεπλύνετε μετά. Δώστε προσοχή όμως και αποφύγετε την περιοχή γύρω απο τα μάτια.

Tags: