54122! Χρεώνομαι;

Προσωπικός φίλος πρόσφατα έλαβε μήνυμα από ένα νούμερο 54122 και με ρώτησε μιας και λόγω δουλειάς στις τηλεπικοινωνίες, αν μπορώ να βρώ λεπτομέρειες περί τίνος πρόκειται.
Κατά την αναζήτηση μου έπεσα σε μια ανακοίνωση που έχει εκδοθεί από την ίδια την εταιρία που διαχειρίζεται το νούμερο αυτό και σας την παραθέτω αυτολεξεί:

Δυστυχώς στην εποχή την οποία διανύουμε έχει παρατηρηθεί πολλές φορές ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου να προχωρούν σε κακόβουλη χρήση του με αποτέλεσμα να υπάρχουν χρήστες οι οποίοι ξαφνικά βρίσκονται να πέφτουν θύματα του Cyber Bullying ή να κυκλοφορούν φωτογραφίες τους στο ίντερνετ και ακόμη περισσότερες φορές να χρησιμοποιούν τα στοιχεία τους για κακόγουστου και χειρίστου είδους φάρσες.
Η διαχείριση της ιστοσελίδας www.ellinespadou.com έχοντας γνώση της κακής χρήσης του διαδικτύου από μερικούς ανθρώπους έχει θέσει μια πάγια
πολιτική προστασίας του καταναλωτή ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα λανθασμένων εγγραφών στις υπηρεσίες της ή ακόμη και αποφυγή των περιπτώσεων στις οποίες μπορεί κάποιος χρήστης να εγγραφεί στις υπηρεσίες μας έστω και εκ παραδρομής.

Για αυτούς τους λόγους θεσπίσαμε μια πολιτική προστασίας των καταναλωτών η οποία προσπαθεί να διασφαλίσει και τους ίδιους αλλά και την ποιότητα - αξιοπιστία των υπηρεσίων μας.

Λαμβάνουμε πολλές φορές το ερώτημα αν κάποιος χρεώνεται με την είσοδο του στην ιστοσελίδα μας. Η απάντηση είναι όχι! Όταν κάποιος εγγράφεται στην ιστοσελίδα μας είναι ελεύθερος να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει εντελώς δωρεάν. Μέσα σε αυτές τις υπηρεσίες υπάγονται ή χρήση των βίντεο παιχνιδιών που διατίθενται σε αυτήν, η δημιουργία προφίλ χρήστη, η ανάγνωση νέων, ο διαμοιρασμός υλικού το οποίο διατίθεται από την ιστοσελίδα μας μέσω κοινωνικών δικτύων και πολλά ακόμη.

Η ιστοσελίδα μας επίσης παρέχει και μια υπηρεσία Chat η οποία αφορά συνομιλία μέσω κινητού τηλεφώνου. Η εγγραφή σε αυτή την υπηρεσία είναι προαιρετική και σε καμία περίπτωση υποχρεωτική όπως μπορεί κανείς να δεί όταν συμπληρώνει και τη φόρμα εγγραφής του. Αν κάποιος επιλέξει να μην συμμετέχει στην υπηρεσία Chat δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπόλοιπες υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας εντελώς δωρεάν.

Επίσης ακόμη και αν κάποιος εγγραφεί στην υπηρεσία Chat πρέπει να γνωρίζει ότι αυτή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σε καμία περίπτωση συνδρομητική. Σε αυτό το σημείο θέλουμε επίσης να ενημερώσουμε τον καταναλωτή πως ο χρήστης δεν χρεώνεται για τα μηνύματα τα οποία μπορεί να λάβει. Για να υπάρξει οποιαδήποτε χρέωση θα πρέπει ο ίδιος ο καταναλωτής να αποστείλει μήνυμα προς το νούμερο 54122.

Για να μην μακρηγορούμε η εταιρία μας στα πλαίσια προστασίας των καταναλωτών κάθε φορά που ένα νούμερο εγγράφεται στην υπηρεσία μας αποστέλλει ενημερωτικά μηνύματα τα οποία αναφέρουν πάντα την ιστοσελίδα www.ellinespadou.com, την πλήρη επωνυμία της εταιρίας, τη χρέωση για κάθε μήνυμα που στέλνει ο καταναλωτής προς την υπηρεσία αλλά και τηλέφωνο επικοινωνίας με την εταιρία.

Σε περίπτωση που κάποιος καταναλωτής έχει εγγραφεί στην υπηρεσία είτε λόγω φάρσας, είτε εκ παραδρομής μπορεί είτε να μας καλέσει στο 2111768263 και να διαγραφεί μέσω του αυτοματοποιημένου μας συστήματος εντελώς δωρεάν, είτε να μιλήσει με εκπρόσωπο μας ο ο οποίος θα τον διαγράψει αμέσως εντελώς δωρεάν, είτε μπορεί να μας στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις παρακάτω διευθύνσεις [email protected] και [email protected] ζητώντας τη διαγραφή του η οποία είναι και μέσω αυτού του τρόπου εντελώς δωρεάν.

Σε μία εποχή δύσκολη για όλους η διαχείριση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας νιώθει χρέος της να προστατέψει τον καταναλωτή.

Με εκτίμηση,
Ellinespadou.com

Από ότι φαίνεται η εταιρία έχει κατασκευάσει αρκετά κανάλια επικοινωνίας ενώ δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για περίεργες χρεώσεις. Οπότε αν λάβατε κάποιο μήνυμα και εσείς ενημερώστε τους και ζητήστε τη διαγραφή σας ή ζητήστε τις λεπτομέρειες που επιθυμείτε να μάθετε.

Tags: