Ιούλιος 2012

Βομβιστικές Επιθέσεις σήμερα στη Βαγδάτη

Επρόκειτο για δύο αυτοκίνητα παγιδευμένα με εκρητικά, τα οποία ήταν παρκαρισμένα κοντά σε δύο αστυνομικά τμήματα. Από τις εκρήξεις έχασαν τη ζωή τους, εκτός από έξι αστυνομικούς, περαστικοί και μαγαζάτορες.

Και ξαφνικά θέμα συνοχής της κυβέρνησης...

ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και για μία ακόμη φορά επανέλαβε ότι η κυβέρνηση αναζητά την καλύτερη και μεγαλύτερη δυνατή λύση, ώστε να διασφαλιστούν οι ευπαθείς ομάδες και να μην παρθούν οριζόντια μέτρα. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι κατά τη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν υπήρξε εξειδίκευση των μέτρων.Βαριά ατμόσφαιρα επικράτησε στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών παρά την απροθυμία των κ. κ. Ευ. Βενιζέλου και Φ. Κουβέλη να μπουν σε λεπτομέρειες για την ουσία της συζήτησης.

Φ.Κουβέλης: "Δεν συζητήθηκαν περικοπές ούτε ...

Δεν ζητήσαμε καμία παράταση, η συζήτηση συνεχίζεται και θα συνεχιστεί εντός των προσεχών ημερών. Δεν συζητήθηκαν περικοπές, ούτε η λήψη μέτρων αλλά συζητήσαμε για τα υπαρκτά προβλήματα σε σχέση με την κοινωνία και το συνολικό σχεδιασμός αυτών των ζητημάτων. Δεν υπάρχουν διαφωνίες, είμαστε απόλυτα σύμφωνοι στους άξονες που έχουν συμφωνηθεί».

Με σορτσάκι... «Αθήνα 2004»

Τα χαμόγελα των Ινδών στην Τελετή Εναρξης έγιναν νεύρα όταν έβγαλαν το κοστούμι για να φορέσουν φανέλες. Οι αθλητές αποκαλούν «σκουπίδια» τα ρούχα που τους προμήθευσε η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας, αφού τα περισσότερα σορτς είναι σκισμένα! Ο Σαντέεπ Σινγκ, πάντως, παίκτης της ομάδας χόκεϊ αλλά και ζάπλουτος, δεν ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως και εμφανίστηκε στη χθεσινή προπόνηση φορώντας ένα σορτσάκι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας!!! Τ. ΠΑΠ.

Βλάχος στους παίκτες: Είστε οι καλύτεροι!

"Συγχαρητήρια κάνατε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Για πρώτο ματς ήσασταν πολύ καλοί έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Το ξέρω πως μας στενοχώρησε ο τρόπος που ήρθε η ήττα αλλά και στις ήττες υπάρχουν νικητές. Εννοώ το γεγονός ότι όλος ο κόσμος είδες το πάθος και το πόσο πολύ προσπαθήσατε. Όμως είστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να αρχίσετε να μαθαίνετε πως διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια", ήταν τα πρώτα λόγια του Βαγγέλη Βλάχου, ο οποίος συνέχισε... "Όταν παίζουμε καλά ένα παιχνίδι και δεν μας βγαίνει, όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις δεν πρέπει με τίποτα να το χάσεις.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Μενέζες το χρυσό στα 48κ. του τζούντο

Στον τελικό της κατηγορίας η Μενέζες νίκησε το φαβορί, τη Ρουμάνα Αλίνα Ντουμίτρου, η οποία «συμβιβάστηκε» με το ασημένιο μετάλλιο. Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο πανηγύρισαν η Ουγγαρέζα Έβα Τσερνοβίτσκι και η Βελγίδα Σαρλίν Βαν Σνικ.

Κύπρος: «Προσπαθούμε ο πόνος να είναι λιγότερο δυνατός»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Ανακοίνωσαν Κιριλένκο οι Τίμπεργουλβς

"Είμαστε χαρούμενοι που ο Αντρέι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA και στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς", δήλωσε ο πρόεδρος των Λύκων, Ντέιβιντ Καν και πρόσθεσε: "Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στο ΝΒΑ απέδειξε πως είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς παγκοσμίως. Έχει την ικανότητα να παίζει σε διάφορες θέσεις, ενώ η εμπειρία του είναι μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας. Έρχεται με το βραβείο του MVP στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της ηπείρου, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

Προς κατάργηση 13ου, 14ου μισθού

Η πλήρης κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στον δημόσιο τομέα, καθώς και στις επικουρικές συντάξεις βρίσκεται στο πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ, το οποίο ωστόσο τελεί υπό την έγκριση των πολιτικών αρχηγών.Ουσιαστικά, πρόκειται για την κατάργηση των ποσών που απέμειναν από τις προηγούμενες μειώσεις και αφορούν 700.000 υπαλλήλους και λειτουργούς του Δημοσίου.Τα ποσά των 250, 250 και 500 ευρώ που απέμειναν από το δώρο του Πάσχα, το επίδομα θερινής αδείας και το δώρο Χριστουγέννων καταργούνται.

Ντοκουμέντο: Ιδού γιατί έκοψαν την Β.Παπαχρήστου...

Γιατί αποδεικνύεται ότι η Β.Παπαχρήστου, εκτός από εξαιρετική αθλήτρια και πειθαρχημένος χαρακτήρας είναι και ΕΛΛΗΝΙΔΑ μέχρι μυελού των οστών. Γιατί εν τέλει αποδεικνύεται ότι την κυνήγησαν οι ξεφτιλισμένοι, γιατί απλά ένιωθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

Σελίδες