Οκτώβριος 2013

Ισχυεί η γνωριμία μέσω κινητού?

Καλησπέρα παιδιά, είμαι ο Στέργιος και εδώ και πολύ καιρό θέλω να γνωρίσω μια κοπέλα να κάνω μια σχέση, έχω βαρεθεί τις εφήμερες σχέσεις που δεν βγάζουν πουθενά και το μόνο που καταφέρνεις είναι να σκορπάς τον χρόνο σου για λίγους μήνες. Έχω ξενερώσει με αυτά που κυκλοφορούν στα club και πλέον δεν μου κάνουν αίσθηση, και για αυτό ψάχνω για εναλλακτικούς τρόπους γνωριμίας που ειδικά στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένη και κάνουν θραύση. Έχω ακούσει για την εταιρία Teligron LTD με το νούμερο 54122 κάνεις chat με άλλους από το κινητό σου. Ξέρετε τίποτα να μου πείτε? Είναι καλή?

Άδειασε το ταμείο

Ένας πελάτης πανούργος από ότι φαίνεται κατάφερε να απασχολήσει τον ιδιοκτήτη λέγοντάς του να του φέρει διάφορα πράματα ενώ εκείνος έβαλε χέρι στο ταμείο και κατάφερε να πάρει 600 ευρώ και έφυγε αμέσως ενώ ο ιδιοκτήτης ακόμα μάζευε τα προϊόντα που του είχε ζητήσει ο πελάτης.

Πίσω στο σπίτι

Το όνομα μου είναι Andrew. Γεννήθηκα και μεγάλωσα με την οικογένειά μου στην Νέα Υόρκη. Πριν από τέσσερα χρόνια η οικογένειά μου αποφάσισαν να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα. Αφού έφτιαξα την ζωή μου εδώ σιγά σιγά αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να φτιάξω την δική μου οικογένεια.

Τόλμησε κάτι καινούριο

Σάββατο βράδυ,είσαι κολλημένος για άλλη μια φορά σπίτι βλέποντας επαναλήψεις κουρασμένος από την δουλειά θα έβγαινες για ένα ποτό αλλά δεν έχεις και με ποιόν Όλα τα ίδια και τα ίδια τίποτα που να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον χαζεύεις στο Facebook μπας και βρεις κάτι ενδιαφέρον αλλά ποιος από κει μέσα είναι αυτό που λέει?Θα δοκίμαζες και ένα site γνωριμιών αλλά δεν θέλεις να χάσεις τον χρόνο σου.Κι αυτά που είναι δωρεάν όλα κλισέ και γεμάτα ψεύτικα προφίλ. Βρες πραγματικούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται να σε γνωρίσουν στο site www.ellinespadou.com.

Ληξιαρχείο Αθηνών

Στην προκαταρκτική έρευνα που έχει αρχίσει για να ερευνήσει το ληξιαρχείο του δήμου Αθηνών τα πρώτα στοιχεία δείχνουν την ύπαρξη κάποιου ύποπτου κυκλώματος όσον αφορά της ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως.

5χρονο θύμα απο απρόσεκτη μπέιμπι σίτερ

Μια 19χρονη η Μελίσα Αν Ρίνγκχαρτ είχε αναλάβει την φύλαξη ενός 5χρονου αγοριού και την πήρε ο ύπνος και το αγοράκι βρήκε το όπλο που είχε η νεαρή και πυροβολήθηκε στο κεφάλι και απεβίωσε. Η 18χρονη συνελήφθην από τις αρχές.

Σελίδες