Νοέμβριος 2013

Και μια άλλη επιλογή

Γεια σας φίλοι μου, η ασχολία μου είναι να ψάχνω στο internet και να βρίσκω ενδιαφέροντα πράγματα και για μένα αλλά και για άλλους ανθρώπους και να μοιράζομαι την άποψή μου και να συμβουλεύω πάνω στο θέμα. Στο internet μπορείς να βρεις ότι θέλεις και για όποιο σκοπό το θέλεις.

Νέα τροπή στις επικοινωνίες

Η επικοινωνία είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας, όταν δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους ανθρώπους μας δεν είμαστε καλά, δεν μας αρέσει καθόλου αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που πολλές εταιρίες μας δίνουν διάφορες δυνατότητες για να καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε έστω και από μακριά. Αυτό είναι ένα υπέροχο δώρο που μας έχει δοθεί, γιατί έτσι μπορούμε να έχουμε καθημερινή επαφή με τους αγαπημένους μας έστω και αν δεν μπορούμε να τους δούμε από κοντά.

Κεραυνός έπεσε πάνω σε μαθητή

Ένας μαθητής 12 χρονών καθώς έβγαινε από το σχολικό άνοιξε την ομπρέλα του και τότε ένας κεραυνός τον χτύπησε, αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η υγεία του είμαι μια χαρά απλά πρέπει να παρακολουθείτε για τις επόμενες μέρες.

Μια βουτιά στην τεχνολογία

Πόσο μου αρέσει που η τεχνολογία έχει μπει στην ζωή όλων για τα καλά, γιατί τόσο καιρό που ήταν λίγο πιο ξένο το όλο θέμα της τεχνολογίας αισθανόμουν σαν alien που εμένα μου άρεσε τόσο πολύ και ασχολούμουν συνέχεια, δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν μια μέρα είμασταν παρέα και μιλάγαμε για σχέσεις και γυρνάω και λέω εγώ ρε παιδιά την κοπέλα μου την γνώρισα με μηνύματα από κινητό, όλοι με κοιτούσαν σαν να είμαι ούφο και μου έκανα κουφές ερωτήσεις για να μάθουν.

Κλειστό το μετρό

Στις 24 Νοεμβρίου το μετρό και συγκεκριμένα πιο σταθμοί Αιγάλεω Ελαιώνας και Κεραμεικός θα παραμείνουν κλειστοί από τις 9 το βράδυ έως την λήξη για να γίνουν οι εργασίες επέκτασης

Μια ακόμα επιλογή

Χαίρεται, το όνομά μου είναι Βασιλική και έχω θέμα. Πριν κάνα 5μηνο χώρισα από μια μακροχρόνια σχέση 3 χρόνων τους πρώτους μήνες τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα η ψυχολογία μου ήταν πιο κάτω και από τα πατώματα, αλλά σιγά σιγά άρχισα να επανέρχομαι στα κανονικά μου, βρήκα τους ρυθμούς μου και έβαλα την ζωή μου σε μια τάξη. Πήρα αποφάσεις γενικά για την ζωή μου και για τα προσωπικά μου, αποφάσισα ότι δεν γίνεται να κάθομαι να στεναχωριέμαι για μια τελματωμένη κατάσταση και ότι πρέπει να πάω παρακάτω και να βρω μια νέα σχέση.

Σελίδες