Δεκέμβριος 2013

Ταινίες 2014: Οι πιο αναμενόμενες ταινίες

Τι περιμένουμε να μας φέρει το 2014; Μα φυσικά καλές ταινίες. Η χρονιά όπως φαίνεται θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα από κινηματογραφικής άποψης. Δείτε το παρακάτω βίντεο και απολαύστε όλα τα τρέηλερ της φοβερής κινηματογραφικής χρονιάς που έρχεται.

Οι φυλακές στην Ελλάδα καταρρέουν λέει η Associated Press

Περισσότεροι από 30 άνδρες είναι στριμωγμένοι σε ένα κελί, κλειδωμένοι μέρα και νύχτα για εβδομάδες ή μήνες. Κάποιοι κοιμούνται στο πάτωμα, χωρίς κουβέρτες. Το παράθυρο είναι ζωγραφισμένο στον τοίχο, η τσιγαρίλα κάνει... τον αέρα βαρύ, ενώ η δυσωδία από την κοινόχρηστη τουαλέτα είναι ευδιάκριτη.

Ευχές Χριστουγέννων

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την καθημερινή σας επιλογή στην ενημέρωση.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και καλά χριστούγεννα. Θα είμαστε κοντά σας και πάλι την Παρασκευή 27/12/2013.

Merry Christmas

Τα Ρωσικά όπλα και οι επιπτώσεις

του Κίμωνα Γεωργακάκη, Πολιτικός Επιστήμων
Τι φοβάται το ΝΑΤΟ και προσπαθεί να αποφύγει το αναπόφευκτο. Την ανησυχία του ΝΑΤΟ για την ανάπτυξη ρωσικών συστοιχιών πυραύλων πεδίου μάχης τύπου Ισκαντέρ (SS-26), που...
μπορούν να φέρουν πυρηνικές κεφαλές, στον θύλακα του Καλίνινγκραντ, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στην Πολωνία και την Λιθουανία, εξέφρασε ο στρατιωτικός διοικητής της Ατλαντικής Συμμαχίας, Αμερικανός πτέραρχος, Φίλιπ Μπρίντλοβ, εκτιμώντας ότι πρέπει να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία με την Μόσχα.

Φοβερές Φάρσες

Λίγο oldies but goldies οι φάρσες που έγιναν το 2012. Δεν μπορούσαμε όμως να αγνοήσουμε μερικές από αυτές αφού ήταν πάρα πολύ αστείες εώς σημείου δακρύων.

Στο βίντεο αυτό μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάρσες που έγιναν το 2012.

Enjoy:

Αρνητικό Ισοζύγιο προσλήψεων τον Νοέμβριο

Πρόβλημα με την αγορά εργασίας και τον Νοέμβριο καθώς παρατηρείται αρνητικό ισοζύγιο προλήψεων-απολύσεων.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε δημόσια το Υπουργείο Εργασίας για τον Νοέμβριο το ισοζύγιο έφτασε τις 17.214 θέσεις εργασίας.

Οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν στις 98.108 ενώ οι απολύσεις στις 115.322. Από αυτές τις απολύσεις, οικειοθελείς ήταν οι 35.648 ενώ οι 79.674 αφορούν καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου καθώς και λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

Από ότι φαίνεται η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει στην Ελλάδα.

Τα καθαρά χέρια

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Στην έρευνα της Pulse για το bankingnews.gr – αυτή που, όπως σε προηγούμενο άρθρο αναφέραμε ανακοινώνει το υπό κατασκευή νέο κυβερνητικό σχήμα - η Χρυσή Αυγή εμφανίζει ένα... (θηριώδες για τις αποκαλύψεις που προκύπτουν από την έρευνα η οποία διεξάγεται μετά τη δολοφονία Φύσσα) ποσοστό της τάξης του 13,5%.

Αντίδραση στην φτωχοποίηση και στα μνημόνια επιμένουν κάποιοι, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλοϊκά.

Όπως έχουμε πει, δεν έχει βρεθεί διαδικασία λοβοτομής που να σε κάνει δημοκράτη όταν ευημερείς και φασίστα όταν φτωχοποιείσαι.

Βασιλόπιτα από την Αργυρώ

Χριστούγεννα έρχονται και πρέπει να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε για την παραδοσιακή μας βασιλόπιτα. Και τι καλύτερο από το να φτιάξουμε μια συνταγή από την Αργυρώ;

Απολαύστε:

Υλικά Συνταγής:

Σελίδες