Απρίλιος 2014

Πιπέρι στο στόμα!

Σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε στην κάτω βουλή της Ρωσίας πλέον απαγορεύονται οι βρισιές σε τραγούδια,ταινίες και κάθε μορφή τέχνης,όπως και στους δημόσιους χώρους.
Τα πρόστιμα που θα κληθούν να πληρώσουν οι παραβάτες θα φτάνουν τα 70 ευρώ,ενώ υψηλότερα θα κληθούν να πληρώσουν οι επώνυμοι παραβάτες.
Το πρώτο παράδειγμα εφαρμογής του νέου νόμου,συναντάται στην Σοβιετική ταινία "Garage",όπου κόπηκε η λέξη "ανοησία",προκαλώντας την έντονη αντίδραση του σκηνοθέτη.

Συνελήφθη γιατί αυνανιζόταν καθώς οδηγούσε.

Οι αστυνομικοί της Φλόριντα συνέλαβαν τον 22χρονο Cory Evans,ο οποίος αυνανιζόταν κατά την ώρα της οδήγησης.
Την καταγγελία έκανε διερχόμενος οδηγός,ο οποίος αρχικά έμεινε άναυδος από την κατάσταση που διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια του και στη συνέχεια δέχθηκε λεκτική επίθεση από τον ασυγκράτητο οδηγό.
Ο Evans τελικά παραπέμφθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία προσβολής της δημοσίας αιδούς.

Αρκούδα με βάζο στο κεφάλι,περιφέρεται στους δρομους.

Στο Sudbury του Ontario, οι πανικόβλητοι πολίτες,κάλεσαν την αστυνομία,όταν αντίκρυσαν μία αρκούδα να περιφέρεται ελεύθερη στους δρόμους της πόλης,έχοντας σφηνωμένο στο κεφάλι της ένα μεγάλο βάζο.Στη συνέχεια ομάδα του υπουργείου Φυσικών πόρων κατέφθασε και αναισθητοποίησε την αρκούδα,αφαιρώντας το βάζο από το κεφάλι της.
Η αρκούδα επιχείρησε να φάει και την τελευταία στάλα τροφής που περιείχε το βάζο,μην περιμένοντας ποτέ ότι αυτό θα αποφάσιζε να της γίνει στενός κορσές!

Σκύλος τηλεφώνησε στην άμεση δράση!

Μία αμέριμνη Βρετανίδα σάστισε όταν είδε περιπολικό της αστυνομίας να σταματά στην αυλή του σπιτιού της και οι αστυνομικοί να κατευθύνονται γρήγορα προς το μέρος της.
Οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι δέχτηκαν κλήση από τον τηλεφωνικό αριθμό που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο σπίτι,αλλά το μόνο που άκουσαν ήταν μία παρατεταμένη βαριά ανάσα.
Όπως έγινε αντιληπτό αργότερα,ο σκύλος της γυναίκας είχε αρπάξει το τηλέφωνο παίζοντας και άθελα του πάτησε το πλήκτρο ταχείας κλήσης που αντιστοιχεί στην αστυνομία!

Πιάτα με σημαίες χωρών!

Την πρωτότυπη αυτή ιδέα βρήκε διαφημιστική εταιρεία για να προωθήσει το Διεθνές φεστιβάλ φαγητού που έλαβε χώρα στο Σίδνευ.
Σχημάτισε τις σημαίες 18 χωρών,χρησιμοποιώντας σε κάθε περίπτωση υλικά που χαίρουν ευρείας κατανάλωσης στις χώρες αυτές.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η σημαία της Ελλάδας!

Μητέρα έπνιξε το μωρό της επειδή την λέγαν άσχημη!

Στην Νιγηρία,η αστυνομία συνέλαβε μία νεαρή γυναίκα με την κατηγορία ανθρωποκτονίας,αφού έπνιξε το μωρό της που μόλις είχε γεννηθεί.
Η Νιγηριανή δήλωσε πως ήταν αναγκασμένη να το κάνει,καθώς όλος ο κόσμος την επέκρινε για την εμφάνιση της και ατή αναγκαζόταν να ντύνεται κατάλληλα,ώστε να καλύπτεται η κοιλιά της.
Οι γείτονες ανησύχησαν από το κλάμα του μωρού και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία απλά διαπίστωσε τον θάνατο του νεογέννητου.

Παχύσαρκο μωρό ζυγίζει 20 κιλά!

Ο λόγος για ένα μωρό μόλις οκτώ μηνών από την Κολομβία,που ζυγίζει σχεδόν 3 φορές παραπάνω από το μέσο όρο.
Η μητέρα του παιδιού έχει απευθυνθεί για βοήθεια σε γνωστή φιλανθρωπική οργάνωση,που δραστηριοποιείται στο θέμα της παιδικής παχυσαρκίας.
Το μωρό ακολουθεί πλέον αυστηρό διατροφικό πλάνο,με απώτερο στόχο να μειωθεί το βάρος του στα 8-9 κιλά.

Νύφη για πάντα!

Μία γυναίκα από την Κίνα,φοράει εδώ και 10 χρόνια μονίμως νυφικό.
Ο λόγος για την Ξιανγκ Τζούνφενγκ,η οποία έπεσε θύμα απαγωγής σε ηλικία 19 ετών και πουλήθηκε σε έναν μεσήλικα άντρα,ο οποίος την ανάγκασε να τον παντρευτεί και να ζει μαζί του αιχμάλωτη για 15 χρόνια, εώς ότου κατάφερε να δραπετεύσει.
Βρήκε καταφύγιο στην κωμόπολη Λιούτζιαζχουανγκ όπου και γνώρισε τον τωρινό της σύζυγο, Ζου Ζένγκλιανγκ.Παντρεύτηκαν το 2004 και έχοντας βρει πια την αληθινή της αγάπη,φοράει μέχρι και σήμερα νυφικό.
Μάλιστα έχει σχεδιάσει άλλα τρία νυφικά,ένα και κάθε εποχή του χρόνου.

Αυτόματος πωλητής μαριχουάνας!

Ο πρώτος αυτόματος πωλητής μαριχουάνας είναι γεγονός!Το όνομα του είναι Zazz και κατασκευαστής του είναι η εταιρεία American Green.
Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με συστήματα που θα πιστοποιούν την ταυτότητα και την ηλικία του χρήστη,ώστε να αποφευχθεί η προμήθεια μαριχουάνας από πληθυσμιακές ομάδες που τους απαγορεύεται η χρήση,καθώς και φαινόμενα κατάχρησης.
Ο υπεύθυνος της εταιρίας Greg Honan δήλωσε πως με αυτό τον τρόπο ανοίγει ο δρόμος ώστε να παταχθεί το παράνομο εμπόριο και θα υπάρχει μία εικόνα για την διαδρομή της μαριχουάνας καθώς και το προφίλ των χρηστών.

Σχολική φάρσα στέλνει μαθητή σε κώμα!

Ιρλανδός μαθητής υποβλήθηκε σε τεχνητό κώμα,ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη κατά την διάρκεια φάρσας από έναν συνομήλικο του.Η συγκεκριμένη φάρσα περιλαμβάνει δυνατό σφίξιμο στην περιοχή των όρχεων.
Ο μαθητής μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε τεχνητό κώμα,ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία ανάρρωσης.
Σύμφωνα με τους γιατρούς,τραυματισμός στους όρχεις μπορεί να προκαλέσει πολύ έντονο πόνο και τεράστια έκκριση αδρεναλίνης.Ως εκ τούτου μία ανακοπή καρδιάς δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη.

Σελίδες