Απρίλιος 2015

Μοναδική λάμψη στα μαλλιά με…αυγό και μπύρα!

Επαναφέρετε τη χαμένη λάμψη στα μαλλιά σας και χαρίστε τους μαθιά περιποίηση και ενυδλατωση, με μία μάσκα χειροποίητη και φτιαγμένη μέσα σε ελάχιστα μόλις λεπτά, με υλικά αγνά και οικονομικά.

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι ένα αυγό και λίγη μπύρα.

Αναμείξτε σε ένα πλαστικό μπολάκι 30ml μπύρας και ένα αυγό, ωμό φυσικά. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Στην πορεία, εφαρμόστε το μείγμα σε στεγνά μαλλιά και αφήστε το να δράσει για περίπου μισή ώρα.

Μετά, ξεβγάλετε καλά με άφθονο χλυαρό νερό και λουστείτε κανονικά.

Tags: 

Λεία και απαλά μαλλιά με γάλα!

Χαρίστε στα μαλλιά σας μία αίσθηση απαλότητας και βαθιάς ενυδάτωσης, χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊον εμπορίου το οποίο θα είναι γεμάτο σε χημικά συστατικά.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο γάλα, τα θρεπτικά συστατικά του οποίου θα κάνουν τα μαλλιά λεία, απλά και ίδια, ενώ παράλληλα θα τα ενυδατώσουν.

Γάλα για ίσια μαλλιά:

Tags: 

Φυσικό ντεμακιγιάζ με αγγούρι.

Σας έχει τύχει ποτέ να γυρνάτε σπίτι μετά απο μία πολύ κουραστική μέρα, να θέλετε οπωσδήποτε να ξεβαφτείτε αμέσως για να χαλαρώσετε και να συνειδητοποιείτε πως έχετε ξεμείνει απο μαντηλάκια ή λοσιόν ντεμακιγιάζ;

Προτού φρικάρετε και αποφασίσετε να σαπουνίσετε... την κατάσταση ή, ακόμα χειρότερα, είστε έτοιμες να πέσετε για ύπνο βαμένες, θυμηθείτε πως η φύση μας έχει δώσει ακόμα και σε αυτό λύση και υπάρχουν αρκετά πράγματα στην κουζίνα μας που μπορούν να μας βοηθήσουν σε μία τέτοια περίπτωση.

Ένας ιδανικός τρόπος για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας φυσικά είναι το αγγούρι.

Tags: 

Δυναμώστε τα νύχια σας με τη βοήθεια της…ζελατίνης.

Βαρεθήκατε τα νύχια σας να είναι εύθραυστα και να ξεφλουδίζουν με το παραμικρό; Προτού σκεφτείτε να καταφύγετε σε κάποια τεχνητή μέθοδο, όπως για παράδειγμα το gel ή ακόμα και κάποιο χημικό προϊόν που υπόσχεται να κάνει τα νύχια σκληρά σαν πέτρα, σας προτείνουμε να ρίξετε μία ματιά σε πιο αγνά προϊόντα που θα σας προσφέρουν το ίδιο, αν όχι καλύτερο, αποτέλεσμα.

Υλικά που θα χρειαστείτε:
- 1/2 ποτήρι νερό
- 1/2 κουταλάκι ζελατίνη σε σκόνη

Tags: 

Lip balm με σοκολάτα.

Κακομάθετε τον εαυτό σας και δώστε την προσοχή που χρειάζεται στα χείλια σας, με ένα σπιτικό lip balm με σοκολάτα, που εκτός απο υπέροχη γεύση και υφή, θα κάνει τα χείλια σας απαλά και ακαταμάχητα.

Υλικά που θα χρειαστείτε:
- 150 ml Ελαιόλαδο
- 60 ml Κερί μέλισσας, τριμμένο ή σε κομματάκια
- Μισή κάψουλα βιταμίνης Ε
- 2-3 κομματάκια σοκολάτας

Tags: 

Βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση μαλλιών.

Χαρίστε στα μαλλιά σας βαθιά ενυδάτωση και έντονη λάμψη, χρησιμοποιώντας υλικά βγαλμένη απευθείας απο το καλάθι της φύσης και που σίγουρα υπάρχουν μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Βοηθείστε τα μαλλιά σας να «ανακάμψουν» απο την ταλαπωρία που τα υποβάλλουμε με τη χρήση χημικών προϊόντων και δείτε τα να αποκτούν ξανά λάμψη, όγκο και γενικότερα μία υγιή εμφάνιση.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε αυτή τη μάσκα αναδόμησης είναι δύο κουταλιές της σούπας μέλι και δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

Tags: 

Ξεβάψτε τα νύχια σας χωρίς ασετόν!

Έχετε φύγει μακριά απο την Αθήνα και ήδη νιώθετε την θετική επίδραση του καθαρού αέρα και του ζεστού ήλιου στο κορμί σας.

Κλασσικά, έχετε πακετάρει όλη σας την προίκα και έχετε στοκάρει όλα τα απαραίτητα για το προσωπικό σας νεσεσέρ αλλά να που αφήσατε απ’έξω ένα απο τα πιο βασικά: το ασετόν!

Μην πανικοβάλεστε! Για όλα υπάρχει λύση.

Για να μην βγείτε το βράδυ και τα νύχια σας μοιάζουν σαν να σκάβατε όλη μέρα, στραφείτε προς τις φυσικές λύσεις που έχετε στη διάθεση σας

Tags: 

Βαθιά απολέπιση με αμύγδαλο.

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας απαράμιλλη φροντίδα και ενυδάτωση, κάνοντας απολέπιση με αμυγδαλόψιχα!

Η αμυγδαλόψιχα, εκτός απο πολύ γευστική, είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για την επιδερμίδα μας και αν συνδυαστεί με λεμόνι, μπορεί να καθαρίσει σε βάθος τους πόρους, να αφαιρέσει τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα.

Εκτός αυτών, η αμυγδαλόψιχα είναι ιδανική για την καταπολέμηση της ακμής.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
Αμυγδαλόψιχα
Χυμό λεμονιού
Μέλι

Tags: 

Δημιουργήστε τη δική σας πούδρα προσώπου!

Με απλά και φυσικά υλικά που δεν ταλαιπωρούν την επιδερμίδα σας, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας πούδρα, εύκολα και γρήγορα και το κυριότερο, χωρίς έξοδα!

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι καλαμποκάλευρο ή σκόνη αραρούτι (αμυλοειδές υλικό) και να ρυθμίσετε την τελική και επιθυμητή απόχρωση χρησιμοποιόντας μπαχαρικά ή ακόμα και κακάο.

Για να δημιουργήσετε την πούδρα, δεν θα σας πάρει παραπάνω απο 3 λεπτά ενώ τα αποτελέσματα θα σας αφήσουν σίγουρα με το στόμα ανοιχτό.

Tags: 

Μάσκα για βαθιά ενυδάτωση.

Εαν νιώθετε την επιδερμίδα του προσώπου σας να σας «τραβάει» και να είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη και ξηρή, αυτό σημαίνει πως χρειάζεται άμεση και βαθιά ενυδάτωση για να την επαναφέρετε στην αρχική της κατάσταση.

Προτού στραφείτε προς μία κρέμα ή κάποιο άλλο προϊον του εμπορίου, δοκιμάστε να ενυδατώσετε το πρόσωπο σας με μία σπιτική και φυσική μάσκα απο μέλι και βούτυρο.

Tags: 

Σελίδες