Ιούλιος 2015

Βαθιά ενυδάτωση και απολέπιση με καρύδα και θαλασσινό αλάτι.

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας μία βαθιά ενυδάτωση και απαλλαχθείτε απο τα νεκρά κύτταρα, δίνοντας έτσι στο δέρμα σας μία λαμπερή και φρέσκια όψη. Η φύση έχει προνοήσει και έτσι τα υλικά που χρειάζεστε για το σπιτικό αυτό scrub είναι ελάχιστα, οικονομικά και καθόλου δυσεύρετα!

Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι
4 κουταλιές της σούπας γάλα καρύδας
1 ½ κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας

Τρόπος παρασκευής:

Tags: 

Μοναδική ενυδάτωση προσώπου με ένα μόνο υλικό!

Το καλοκαίρι, μαζί με τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας, η επιδερμίδα του προσώπου μας ταλαιπωρείται αρκετά, με αποτέλεσμα να γίνεται ξηρή και θαμπή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε μία κρέμα για να επαναφέρουμε την ενυδάτωση στο δέρμα μας.

Μην ανησυχείτε όμως. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε κάποιο προϊόν του εμπορίου ή σε μία μάσκα γεμάτη χημικά. Το μόνο υλικό που χρειάζεστε είναι λίγη κρέμα γάλακτος και λίγο ελεύθερο χρόνο!

Tags: 

Αποκατάσταση της επιδερμίδας με καρότο!

Το καρότο, εκτός απο πεντανόστιμο και δροσιστικό, διαθέτει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα μας και βοηθάει στην εξαφάνιση των ρυτίδων και στην ανάπλαση της.

Υλικά που θα χρειαστείτε:
- 2 μεγάλα καρότα
- 1 κουταλιά μέλι
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- Χυμό από λεμόνι

Εκτέλεση:
Βράζουμε τα καρότα μέχρι να μαλακώσουν και έπειτα τα λιώνουμε μέσα σε ένα μπλέντερ, προσθέτοντας σταδιακά το μέλι, το ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες λεμονιού.

Tags: 

Μάσκα πατάτας για ξεκούραστο βλέμα!

Ξεχάστε τις κρέμες και τις μάσκες που κυκλοφορούν στο εμπόριο, οι οποίες βρύθουν απο χημικά και άλλα υλικά τα οποία είναι τελείως ακατάλληλα για την περιποίηση του προσώπου μας.

Η φύση έχει φροντίσει και μας έχει εφοδιάσει με όλα τα απαραίτητα υλικά για να δημιουργήσουμε τη δική μας μάσκα ματιών, η οποία θα βοηθήσει στον να μειωθούν σημαντικά οι ρυτίδες, θα σφίξει το δέρμα και θα εξαφανίσει τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους.

Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 πατάτα μικρού μεγέθου
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Tags: 

Μάσκα επανόρθωσης και θρέψης για ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να ταλαιπωρούμε στο έπακρο τα μαλλιά μας, πότε με τις διάφορες βαφές, πότε με τις ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε για να τα ισιώσουμε ή να τα κάνουμε μπούκλες.

Μέσα όμως απο όλες αυτές τις διαδικασίες, τα μαλλιά μας γίνονται ξηρά, χωρίς λάμψη και ζωντάνια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσουμε τη δική μας μάσκα μαλλιών απο σπιτικά υλικά, που δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα αλλά το αποτέλεσμα της είναι πλουσιοπάροχο!

Tags: 

Μάσκα με λεμόνι και ασπιρίνη για λιπαρές επιδερμίδες.

Αν έχετε λιπαρό δέρμα και έχετε βαρεθεί να αγοράζετε κρέμες και μάσκες του εμπορίου που είναι γεμάτες χημικές ουσίες και δεν έχουν και το αποτέλεσμα που περιμένατε, τότε η λύση είναι μία και θα την βρείτε μέσα στην κουζίνα σας!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι λεμόνι και την κλασσική ασπιρίνη. Η προετοιμασία της απαιτεί ελάχιστο χρόνο ενώ τα αποτελέσματα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Υλικά που θα χρειαστείτε:
3-6 ασπιρίνες
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού

Tags: 

Μάσκα με γάλα, μέλι και ελαιόλαδο για βαθιά ενυδάτωση προσώπου.

Ξεχάστε τις κρέμες και τις μάσκες του εμπορίου και επενδύστε σε πιο φυσικούς και απλούς τρόπους για να ενυδατώσετε σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου και να διατηρήσετε τη λάμψη σας!

Τα υλικά που χρειάζεστε είναι απλά, οικονομικά και, πάνω απο όλα, χωρίς χημικά και συντηρητικά. Αφήστε που πιθανότατα βρίσκονται ήδη σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας σας!

Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κ.γ. μέλι
• 1 κ.γ. γάλα σε σκόνη
• 1 κ.γ. ελαιόλαδο

Τοποθετείστε όλα τα υλικά σε ένα μπολάκι και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί τελείως το μείγμα.

Tags: