Σεπτέμβριος 2015

DYI αποσμητικό με γκρέιπφρουτ και λεβάντα.

Αν έχετε κουραστεί να περνάτε ώρες μέσα στα καταστήματα για να εντοπίσετε το αποσμητικό που είναι ιδανικό για σας, τότε έχουμε τη λύση!

Μπορείτε με εύκολα και, κυρίως, οικονομικά υλικά να δημιουργήσετε απο το μηδέν το ολόδικο σας αποσμητικό για τις μασχάλες, το οποίο όχι μόνο έχει διάρκεια αλλά το άρωμα του θα μαγέψει και εσάς και τους γύρω σας.

Tags: 

Μάσκα κατά των μαύρων κύκλων.

Εαν υποφέρετε απο μαύρους κύκλους και μάτια που είναι συνεχώς πρησμένα και σας κάνουν να δείχνετε γερασμένη και συνεχώς κουρασμένη, τότε η μάσκα που ακολουθεί θα σας λύσει τα χέρια και θα εξαφανίσει τα ενοχλητικά αυτά σημάδια απο το βλέμα σας!

Σε 1/4 του φλιτζανιού βραστό νερό ρίχνουμε ένα ασπράδι και το χτυπάμε γρήγορα με ένα σύρμα, μέχρι να ομογενοποιηθεί και να γίνει μαρέγκα.

Στην μαρέγκα αυτή προσθέτουμε ένα κ.γ έλαιο απο νυχτολούλουδο και μία σταγόνα απο έλαιο τριαντάφυλλου και χτυπάμε ξανά για να ενωθούν καλά τα συστατικά μας.

Tags: 

Μικρά μυστικά για υγιή και απαλά μαλλιά.

Με τα δεκάδες προϊόντας styling που χρησιμοποιούμε καθημερινά στα μαλλιά μας, σε συνδυασμό με τα πιστολάκια, τις συσκευές ισιώματος και, αντίστοιχα, μπούκλας, τα μαλλιά μας σιγά-σιγά χάνουν την ελαστικότητα και τη λάμψη τους και δίνουν την εντύπωση ενός ταλαιπωρημένου και καμμένου μαλλιού.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά tips τα οποία, όχι μόνο θα επαναφέρουν τα μαλλιά σας στην φυσιολογική τους κατάσταση, αλλά θα σας δώσουν κυριολεκτικά άλλον αέρα.

Δείτε ποιά είναι:

1. Κάθε δεύτερη μέρα λούστε τα μαλλιά σας με ειδικά προϊόντα αναδόμησης και αποκατάστασης.

Tags: 

Πώς να διατηρήσεις περισσότερες ώρες το άρωμα σου.

Καθώς η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις συνεχώς αλλάζουν και δείχνουν ολοένα να δυσκολεύουν και να γίνονται όλο και πιο απαιτητικές, η τσάντα μίας γυναίκας έχει πάντα τη λύση!

Ένα απο τα πιο σημαντικά αντικείμενα που θα βρείτε μέσα σε αυτή τη μαγική τσάντα είναι σίγουρα το μαγικό μπουκαλάκι με το αγαπημένο σας άρωμα, το οποίο βέβαια αναγκάζεστε να χρησιμοποιείτε συχνά, αφού μία εξαντλητική μέσα στους δρόμους της πόλης το κάνει να εξατμίζεται πολύ πιο εύκολα.

Ευτυχώς όμως, υπάρχει λύση και είναι σωτήρια! Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη βαζελίνη, χωρίς άρωμα φυσικά.

Tags: 

Face Lift στη στιγμή με γιαούρτι και λεμόνι

Μία μοναδική μάσκα με μόνα υλικά λίγο γιαούρτι και λίγο χυμό απο λεμόνι, η οποία θα καθαρίσει σε βάθος το δέρμα σας και θα σας χαρίσει μέσα σε ελάχιστα μόλις λεπτά ένα φυσικό και υπέροχο face lift, χωρίς να κάνετε καμία χρήση χημικών ουσιών.

Θα χρειαστείτε:
1 κ.γ γιαούρτι
1 κ.γ φυσικό χυμό λεμόνι

Τρόπος παρασκευής και εφαρμογής:

Tags: 

Κυματιστά μαλλιά παραλίας ακόμα και το χειμώνα!

Μπορεί το καλοκαίρι σιγά σιγά να μας εγκαταλείπει, η καλοκαιρινή διάθεση όμως και το τροπικό μαύρισμα που αποκτήσατε φέτος καλά κρατεί!

Τί καλύτερο λοιπόν απο το να συμπληρώσετε την εμφάνιση σας με το ιδανικό μαλλί, γνωστό και ως "μαλλί παραλίας". Όλες γνωρίζουμε πόσο όμορφα είναι τα μαλλιά που έχουν στεγνώσει φυσικά μετά απο μία μέρα χαλάρωσης στην παραλία.

Tags: 

Μάσκα ντομάτας για ναθύ καθαρισμό.

Μιας και είναι η εποχή τους, είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν υπάρχει ψυγείο αυτή τη στιγμή που να μην έχει μέσα ντοματούλες! Εκτός απο λαχταριστά γεμιστά, γιατί να μην κάνετε και μία σπιτική μάσκα προσώπου απο ντομάτα, για βαθύ καθαρισμό;

Η διαδικασία είναι πανεύκολη και δεν απαιτεί ιδιαίτερο χρόνο.

Tags: 

Τροφές για λευκά δόντια.

Και σε ποιόν δεν αρέσει άραγε ένα υγιές και αστραφτερό χαμόγελο, με μία σειρά απο καθαρά και ολόλευκα δόντια; Σίγουρα όμως οι περισσότεροι απο εσάς πιστεύετε πως για να αποκτήσει κάποιος ένα τέτοιο χαμόγελο, θέλει οπωσδήποτε κόπο, χρόνο και χρήμα!

Ίσως στο θέμα του χρόνου να έχετε ένα δίκιο, δεν είναι εύκολο να ξυπνήσεις μια μέρα και τα δόντια σου να είναι κατάλευκα! Για τα άλλα δύο όμως, υπάρχει σίγουρα λύση και αυτή βρίσκεται πού αλλού, στη φύση!

Tags: