Νοέμβριος 2015

Υπέροχες μπούκλες χωρίς ειδικά εργαλεία!

Θέλετε να αποκτήσουν τα μαλλιά ένα ελαφρύ κυματάκι ή ακόμα και χαλαρές μπουκλίτσες, χωρίς όμως να τα ταλαιπωρήσετε χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία και τοστιέρες?

Κι όμως η λύση υπάρχει και είναι πανεύκολη και αρκετά πρακτική θα λέγαμε!

Λουστείτε κανονικά και μην ξεχάσετε να βάλετε αρκετή μαλλακτική για να σιγουρευτείτε πως τα μαλλιά σας θα είναι γυαλιστερά και αφράτα. Μόλις τελειώσετε, τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία πετσέτα για να απορροφηθεί η πολλή υγρασία.

Tags: 

Χείλη για φίλημα μέσα σε 2 λεπτά

Ο χειμώνας, αν και αποτελεί μία απο τις αγαπημένες εποχές όλων, έχει αρκετές δυσκολίες, ειδικά όσον αφορά τα μαλλιά και την επιδερμίδα μας. Ένα απο τα σημεία που ταλαιπωρούνται περισσότερο απο τις χαμηλές θερμοκρασίες είναι τα χείλια μας.

Λόγω του κρύου, τα χείλια μας τείνουν να ξεραίνονται, κάνοντας ακόμα και μία απλή διαδικασία όπως είναι το χαμόγελο, να μοιάζει επίπονη.

Tags: 

Λαμπερά μαλλιά με μάσκα απο κονιάκ

Αφιερώστε λίγο χρόνο παραπάνω για την φροντίδα των μαλλιών σας και δείτε την αλλαγή απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι μισό ποτήρι κονιάκ και μισό ποτήρι ελαιόλαδο.

Αναμείξτε καλά τα δύο υλικά μαζί, ζεστάνετε τα ελαφρώς και εφαρμόστε τα σε όλο το μαλλί. Κάντε ελαφρύ μασάζ και βεβαιωθείτε πως η μάσκα έχει πάει παντού.
Τυλίξτε τα μαλλιά σας σφικτά με μία μεμβράνη ή τοποθετήστε ένα σκουφάκι μίας χρήσεως και αφήστε τα μαλλιά σας έτσι για τουλάχιστον δύο ώρες. Στην πορεία, λουστείτε πολύ καλά και είστε έτοιμη.

Tags: 

Βαθύς καθαρισμός με μηλόξυδο, ζάχαρη, αυγό και λάδι

Με απλά υλικά που μας έχει δωρίσει η Φύση, μπορούμε πλέον να δημιουργήσετε τις δικές μας κρέμες και μάσκες για να βοηθησουμε την επιδερμίδα μας να ανταπεξέλθει στο βαρύ πρόγραμμα μας.

Η συνταγή που ακολουθεί είναι για μία κρέμα καθαρισμού, την οποία μπορείτε να συντηρήσετε στο ψυγείο και να την χρησιμοποιήσετε όποτε νιώσετε πως το έχετε ανάγκη.

Υλικά που θα χρειαστείτε:
- 1 κρόκο αυγού
- 1 κουταλιά σούπας μηλόξυδο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- 8 κουταλιές ελαιόλαδο

Tags: 

Ολόλευκο δέρμα με γάλα και σόδα!

Θέλετε να δώσετε στην επιδερμίδα σας μία πορσελάνινη όψη και ταυτόχρονα να εξαφανίσετε τα αντιασθητικά μαύρα στίγματα;

Μπορείτε και με πολύ εύκολο και οικονομικό τρόπο, χωρίς να ταλαιπωρήσετε το δέρμα σας με χημικά και άλλες ουσίες που πιθανότατα το βλάψουν.

Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδρα
3 κουταλιές της σούπας πλήρες γάλα ή γιαούρτι

Tags: 

Απολέπιση με αγγούρι και ζάχαρη.

Μιάς και το Σαββατοκύριακό είναι μόλις μία ανάσα μακριά και σίγουρα έχετε ήδη κανονίσει τις αποδράσεις διασκέδασης, είναι ευκαιρία να αφιερώσετε τη σημερινή μέρα στον εαυτό σας και να του χαρίσετε ένα σπιτικό beaute που θα σας κάνει να λάμπετε.

Tags: 

Ενυδάτωση μαλλιών με μάσκα μπανάνας.

Ενυδατώστε σε βάθος τα μαλλιά σας και επαναφέρετε την απαραίτητη υγρασία που αυτά χρειάζονται για να είναι υγιή και λαμπερά, πράγμα που χάνεται κάθε φορά που στεγνώνουμε τα μαλλιά μας με το πιστολάκι ή τα ισιώνουμε.

Σίγουρα θα σκέφτεστε πως μία τέτοια αναδόμηση θα απαιτεί φυσικά και τις απαραίτητες αγορές απο το πλησιέστερο κατάστημα με είδη ομορφιάς, σας διαβεβαιώνουμε όμως πως οτιδήποτε χρειάζεστε, πιθανότατα να το έχετε ήδη!

Υλικα που θα χρειαστείτε:

Tags: