Δεκέμβριος 2016

Αποκτήστε ζουμερά σαρκώδη χείλη σε ένα μόνο λεπτό!

Λατρεύετε τα σαρκώδη και ζουμερά χείλη αλλά τα δικά σας είναι λεπτά; Κανένα πρόβλημα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και αποκτήστε τα χείλη των ονείρων σας σε ένα μόνο λεπτό!

Αρχικά πάρτε δύο μολύβια χειλιών ίδιας απόχρωσης αλλά με διαφορά στον τόνο του χρώματος (ένα λίγο πιο σκούρο και ένα λίγο πιο ανοιχτό).

Έπειτα, γεμίστε την επιφάνεια των χειλιών σας με το ανοιχτόχρωμο μολύβι, δημιουργώντας μια βάση.

Στη συνέχεια, σχηματίστε το περίγραμμα τους με το σκούρο μολύβι και γεμίστε τις γωνίες με φορά προς τα μέσα.

Τα φρύδια είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας!

Αν τα μάτια είναι το παράθυρο στην ψυχή μας τότε τα φρύδια είναι το κάδρο τους. Μπορεί η μόδα να τα θέλει γεμάτα και πολύ πυκνά αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να έχουν σωστό σχήμα.

Αυτό που πρέπει πάνω από όλα να προσέχουμε στα φρύδια μας είναι το σχήμα τους και… να αποφεύγουμε τις υπερβολές. Εμπιστευόμαστε λοιπόν τους ειδικούς για να αποκτήσουμε το ιδανικό για εμάς σχήμα και επιλέγουμε σωστά τα προϊόντα με τα οποία θα τα τονίσουμε.

Τips ομορφιάς λίγο πριν τον ύπνο

Συχνά, λόγω του πολυάσχολου τρόπου ζωής, πολλές γυναίκες δεν έχουν αρκετό χρόνο για τη φροντίδα των μαλλιών, του δέρματος, των νυχιών, των ματιών, των χειλιών τους, κ.λπ.

Θαυματουργή μάσκα για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μια για πάντα

Ένα από τα προβλήματα που απασχολούν πολλές γυναίκες είναι η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο. Δες τι μπορείς να κάνεις για να την εξαφανίσεις.

Φυσικές συνταγές για όμορφα και ξεκούραστα πόδια

Πριν από κάθε περιποίηση ποδιών ή και απλώς για να χαλαρώσουμε τα πόδια μας υστέρα από μια δύσκολη ημέρα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι ένα σπιτικό ποδόλουτρό.

Για κουρασμένα πόδια:
Για αρχή ζεσταίνουμε 2 λίτρα νερό, ρίχνουμε σε μία λεκάνη το νερό και προσθέτουμε:
3 σταγόνες λεβάντα
3 σταγόνες δεντρολίβανο
4 σταγόνες λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Φυσικό peeling για λαμπερό πρόσωπο πριν τις γιορτές!

Αυτή είναι μια υπέροχη συνταγή για να αποκτήσετε γρήγορα λαμπερό πρόσωπο πριν τις γιορτές.

Ένα πίλινγκ προσώπου με εύκολα υλικά από την κουζίνα σας-όπως πάντα άλλωστε, το οποίο έχει την ιδιότητα να αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από το πρόσωπο σας ενώ παράλληλα αναπλάθει την επιδερμίδα σας.

Θα χρειαστείτε:
1 κ. γ ζάχαρη
1 κ. γ θυμαρίσιο μέλι
3 σταγόνες λεμόνι
1 κ.σ αφέψημα από χαμομήλι

Πώς ο καθημερινός τρόπος ζωής σαμποτάρει την επιδερμίδα σου

Νομίζεις πως κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για την επιδερμίδα σου; Τότε γιατί το δέρμα σου είναι θαμπό, ξηρό και γεμίζει συνέχεια με σπυράκια;

Αν δεν μπορείς να βρεις εύκολα την απάντηση στα ερωτήματα αυτά, τότε θα καλό θα ήταν να ρίξεις μια προσεκτική ματιά στις καθημερινές σου συνήθειες και να είσαι έτοιμη να επαναπροσδιορίσεις ορισμένες από αυτές.

Ο καθημερινός τρόπος ζωής μπορεί να σαμποτάρει την επιδερμίδα σου παρά το γεγονός ότι εσύ ίσως προσπαθείς να την προστατέψεις με καλά προϊόντα ομορφιάς.

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τις συνήθεις που βλάπτουν το δέρμα σου: