Ιανουάριος 2017

Ποια είναι η κατάλληλη βούρτσα για τα μαλλιά μου;

Κάθε τύπος μαλλιού χρειάζεται την δική του βούρτσα. Άλλη χρειάζονται τα σγουρά μαλλιά, διαφορετική τα λεπτά και άλλη οι χοντρές τρίχες.

Ο πιο κατάλληλος για να σας καθοδηγήσει στην σωστή επιλογή της βούρτσας που πρέπει να χρησιμοποιείτε είναι ο κομμωτής σας.

Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στην επιλογή της βούρτσας παίζει και ο λόγος για τον οποίο θα την χρησιμοποιήσετε. Για ξεμπέρδεμα ή για styling;

Στο εμπόριο υπάρχουν βούρτσες σε πολλά μεγέθη, βούρτσες που δημιουργήθηκαν από άλλα υλικά, στρογγυλές ή πλατιές βούρτσες κλπ.

Μυστικά ομορφιάς για νεανικό και λαμπερό βλέμμα

Τα μάτια σας αναζητούν τη φρεσκάδα και τη νεανικότητα μιας έφηβης; Βρείτε τη λύση σε 4 βήματα.

Δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά και το βράδυ βγήκατε για μια νύχτα γεμάτη χορό - δυστυχώς όμως την επόμενη μέρα τα μάτια σας τα μαρτυρούν όλα. Είναι γνωστό ότι η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη. Αν δεν αρκεί να κρυφτείτε πίσω από τεράστια γυαλιά ηλίου - όπως οι σταρ του Hollywood - τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές για να αποκτήσετε και πάλι ένα φρέσκο και ξεκούραστο look!

Babylights στα μαλλιά για να κλέψετε τις εντυπώσεις

Το «φυσικό» χρώμα είναι η καλύτερη επιλογή, όταν μάλιστα φαίνεται φυσικό αλλά ξέρεις ότι δεν είναι και τόσο στην πραγματικότητα.

Η τεχνική babylights στηρίζεται στη βαφή, σε πολύ λεπτές τούφες, των σημείων που τα βλέπει ο ήλιος.

Είναι ιδανικό χτένισμα για όλες εσάς που κουράζεστε με τις τακτικές επισκέψεις στα κομμωτήρια και προτιμάτε τους φυσικούς τόνους (ή τουλάχιστον να μοιάζουν φυσικοί).

Μια υπέροχη επιλογή εύκολη, γρήγορη και αρκετά οικονομική.

Βάλτε τέλος στην ξηροδερμία με σπιτικά προϊόντα

Κουραστήκατε να έχετε φαγούρα στο κεφάλι σας και να κοιτάτε διαρκώς στους ώμους σας για τα σημάδια που αφήνει πίσω της η ξηροδερμία; Δοκιμάστε αυτούς τους… σπιτικούς τρόπους και θα δείτε μεγάλη βελτίωση.

Τα φυσικά έλαια που παράγει το δέρμα στην περιοχή του κεφαλιού, το προστατεύουν από την αφυδάτωση. Η ξηροδερμία έρχεται ως αποτέλεσμα έλλειψης αυτών των ελαίων ή μη επάρκειάς τους.

Με τα παρακάτω προϊόντα που θα βρείτε εύκολα στο σπίτι σας, μπορείτε να καταπολεμήσετε την ξηροδερμία με εντυπωσιακά αποτελέσματα:

Τέλεια χείλη… για φίλημα!

Tα όμορφα χείλη κλέβουν την παράσταση στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Τόσο που, όταν δεν έχει χρόνο να αφιερώσει σε μακιγιάζ, αρκεί να τονίσει τα χείλη της και είναι έτοιμη για έξοδο.

Τα τέλεια χείλη χρειάζονται 4 βήματα για να εντυπωσιάσουν:

1. Ενυδατώστε: Πριν βάλετε μολύβι ή κραγιόν, απλώστε ένα lip balm στα χείλη, ώστε να μην δημιουργούνται αντιαισθητικά πετσάκια.

2. Δώστε διάρκεια: Βάλτε το κραγιόν, αφού πρώτα απλώσετε λίγο make-up ή concealer στα χείλη με πινελάκι, ώστε το χρώμα του κραγιόν να φαίνεται πιο έντονο και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Έχουν «σκάσει» τα χέρια σας από το κρύο; Συμβουλές για… απαλό χειμώνα

Η ξηρότητα του δέρματος είναι ένα πολύ συνηθισμένο, κατ’ εξοχήν χειμερινό πρόβλημα. Αν και σπανίως η ξηρότητα είναι σοβαρή πάθηση, μπορεί να είναι δυσάρεστη και αντιαισθητική.Το κρύο κατά τους χειμερινούς μήνες είναι τσουχτερό και τα χέρια μας είναι αφυδατωμένα. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις το δέρμα «σκάει» και είναι πολύ ξηρό. Το φαινόμενο της έντονης ξηροδερμίας στα χέρια οφείλεται στο κρύο αλλά και στη μείωση της παραγωγής του σμήγματος,  που είναι το φυσικό λίπος του σώματος κατά τους χειμερινούς μήνες.

Κόκκινη σκιά για παθιασμένο βλέμμα

Το φλογερό trend του φετινού μακιγιάζ θέλει δεξιοτεχνία, φαντασία και προσοχή.

Το κόκκινο είναι εκθαμβωτικό. Ένα κατακόκκινο κραγιόν είναι ικανό να τονίσει ακόμη και το πιο απλό, μουντό μακιγιάζ φωτίζοντας το πρόσωπο και προσθέτοντας στυλ στην εμφάνιση, άκοπα. Τι γίνεται όμως με την κόκκινη σκια; Ο πρωταγωνιστής του φετινού μακιγιάζ θέλει δεξιοτεχνία, φαντασία και προσοχή για να μην προκύψει ένα αποτέλεσμα ακαλαίσθητο και υπερβολικό.

Μάσκα προσώπου για σύσφιξη και ενυδάτωση με μπύρα

Αυτές τις γιορτές επιλέξτε να μην πιείτε καθόλου μπύρα αλλά παρόλα αυτά να τη χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο σας.

Η μπύρα αποτελείται από αντιοξειδωτικά που προλαμβάνουν την γήρανση της επιδερμίδας.

Επίσης,  έχει άλλο ένα πλεονέκτημα.

Ενισχύει τις ικανότητες του δέρματος σας να κάνει αποκατάσταση από μόνο του, βοηθά στην σύσφιξη και μειώνει τις μικρές ρυτίδες.

Φτιάξτε την παρακάτω μάσκα προσώπου:

Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας μπύρα, 1 ασπράδι αυγού και 3 σταγόνες αμυγδαλέλαιο.

Απλώστε το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο και αφήστε το για 10 λεπτά.