Ιούνιος 2017

Φτιάξτε μόνες σας στο σπίτι τζελ για κουρασμένα μάτια

Εξαφανίστε τις σακούλες από τα κουρασμένα μάτια με ένα απλό φυσικό τζελ με αλόη.
Για τις ευεργετικές ιδιότητες της αλόης σας μιλάω καθημερινά οπότε θα είναι περιττό να σας πω πόσο «θαυματουργό» είναι το παρακάτω τζελ.

Εκτός των άλλων αποτελεί μια πανεύκολη συνταγή που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας χωρίς να χρειαστεί να διαθέσετε πολλά υλικά και χρόνο.

Θα χρειαστείτε:
1/4 από ένα μεγάλο αγγούρι
30 γρ. τζελ αλόης βέρα

Η άγνωστη λιποδιαλυτική ιδιότητα των μανιταριών

Τα μανιτάρια είναι βρώσιμοι μύκητες και προέρχονται από τα φυτά χωρίς χλωροφύλλη. Αν και διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό στο χρώμα, στην υφή, στο σχήμα και στις ιδιότητες τους, τα οφέλη των μανιταριών για την υγεία είναι τεράστια.

Όχι μόνο μπορούν τα μανιτάρια να σας κάνουν μεγαλύτερους και να σας προστατέψουν από ασθένειες και λοιμώξεις, αλλά είναι επίσης γεμάτα πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, αντιβιοτικά, και αντιοξειδωτικά που δεν μπορείτε να βρείτε πάντα στα λαχανικά.

Πώς θα φτιάξετε μόνες σας αυθεντική αιγυπτιακή χαλάουα

Η πιο αρχαία και η πιο επώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης, η αποτρίχωση με χαλάουα. Αποτελεί το καλύτερο σκραμπ και πρέπει όλες να τη βάλετε στη ζωή σας για να έχετε σώμα χωρίς τριχούλες και μονίμως απαλό.

Θα χρειαστείτε:
– 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
– 3 κουταλιές της σούπας νερό
– 3 σταγόνες λεμόνι

Πώς να επιλέξω τη σωστή βούρτσα για τα μαλλιά μου;

Η επιλογή της σωστής βούρτσας, είναι ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές γυναίκες. Το πιο βασικό ερώτημα όμως, είναι τι θέλουμε να κάνουμε και ποιο είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών, κάθε γυναίκα επιλέγει και την ανάλογη βούρτσα.

Οι συνήθεις τύποι που κυκλοφορούν στην αγορά σε βούρτσες είναι οι εξής: