Σεπτέμβριος 2017

Φέτος τον χειμώνα το σκούρο μωβ στα χείλη είναι must!

Μπορεί η μεγάλη τάση της σεζόν να είναι το έντονο, φωτεινό, σχεδόν καλοκαιρινό χρώμα στα χείλη αλλά και χειμώνας χωρίς σκούρα χρώματα δεν γίνεται και φέτος το σκούρο μωβ είναι must!

Μπορείς να το φορέσεις μόνο με μάσκαρα ή απλά να τονίσεις τα φρύδια σου και να αφήσεις τα χείλη να κλέψουν την παράσταση.

Αν πάλι θέλεις ένα πιο glamorous look μπορείς να το συνδυάσεις με ένα edgy smoky στα μάτια και να γίνεις η βασίλισσα της βραδιάς!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ

Η κολλητή μου προσπαθώντας να με πείσει να βγω ραντεβού μου έκανε τη πρόταση να γραφτώ σε κάποιο τσατ γνωριμιών! Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν πίστευα σε τέτοια και ιδιαίτερα οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου με βρίσκουν κάθετη!
Μου είπε για το site www.ellinespadou.com και το τσατ του 54122. Όταν το έψαξα λίγο έφριξα με όλα αυτά που είδα στο ίντερνετ αλλά η κολλητή επέμενε ότι δεν είναι έτσι και είπα να δοκιμάσω!

Tags: 

Ποιους κινδύνους κρύβει το μανικιούρ με τζελ

Αν όχι όλες, οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να έχουν περιποιημένα άκρα, πολλές μάλιστα από αυτές καταφεύγουν στο μανικιούρ-τζελ.

Κι όμως δεν είναι τόσο αθώο όσο νομίζετε. Σίγουρα ξέρουμε πως τα βερνίκια νυχιών καταστρέφουν τα νύχια, πόσο μάλλον το μανικιούρ- τζελ στο οποίο απαιτείται μεγαλύτερη ποσότητα ασετόν που αφυδατώνει τα νύχια και το δέρμα. Επίσης τα λεπταίνει και τα κάνει πιο εύθραυστα. Το παραπάνω έχει ως συνέπεια να είμαστε πιο επιρρεπείς στις λοιμώξεις.

Τα πρώτα πλάνα της Kate Middleton μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου ανακοινώθηκε η χαρμόσυνη είδηση πως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θα γίνουν για τρίτη φορά γονείς. Για ακόμη μία φορά, εκείνη περνά μία δύσκολη εγκυμοσύνη και παραμένει στο σπίτι της καθώς πάσχει από στομαχικές διαταραχές, εμετούς και άλλα πολλά. Μην ξεχνάς πως ενώ ήταν προγραμματισμένο να συνοδεύσει τον μικρό George στην πρώτη του ημέρα στο σχολείο, η Kate παρέμεινε στο Παλάτι και τη θέση της πήρε ο σύζυγός της William.

Tips & Tricks ομορφιάς για να δείχνετε όμορφη και λαμπερή κάθε μέρα

Θέλετε τα μαλλιά σας να είναι λαμπερά, η επιδερμίδα σας πεντακάθαρη και το μακιγιάζ σας εκπληκτικό; Τότε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές από τις καλύτερες beauty bloggers.

Έλαιο ροδιού για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά!

Το έλαιο του ροδιού είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Θα πρέπει να είναι στη λίστα των φυσικών ελαίων για τα μαλλιά σας, αφού μπορεί να επισκευάσει και να προστατεύσει τα ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά.

Χρησιμοποιήστε το μόνο του για να βοηθήσετε τα μαλλιά σας να ανακτήσουν τη μεταξένια υφή και λάμψη. Το έλαιο του ροδιού είναι ένα πολύ δημοφιλές συστατικό σε προϊόντα για την αναζωογόνηση του δέρματος αλλά και σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών και έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί.

Όλοι οι άνθρωποι με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη έχουν αυτό το κοινό

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα να μπορείς να ελέγχεις τα δικά σου συναισθήματα και να αναγνωρίζεις τα συναισθήματα των άλλων. Σε γενικές γραμμές, τα άτομα με υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης έχουν τα εξής 3 χαρακτηριστικά:

1. Συναισθηματική επίγνωση, την ικανότητα να αναγνωρίζεις τόσο τα δικά σου συναισθήματα όσο και τα συναισθήματα των υπολοίπων.
2. Την ικανότητα να «χρησιμοποιείς» αυτά τα συναισθήματα.
3. Την ικανότητα να «κοντρολάρεις» τα δικά σου συναισθήματα και να μπορείς να κάνεις χαρούμενο ένα άλλο άτομο.

Άσκηση και σωματική αντοχή: Πού υπερτερούν οι γυναίκες

Μπορεί οι άνδρες να έχουν περισσότερη σωματική δύναμη από τις γυναίκες, αλλά αυτές έχουν μεγαλύτερη μυϊκή και ψυχική αντοχή.

Πρόσφατη έρευνα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες είναι λιγότερο εξαντλημένες μετά από φυσιολογικές, δυναμικές μυϊκές ασκήσεις σε σχέση με τους άντρες αντίστοιχης ηλικίας και αθλητικών ικανοτήτων.