Οκτώβριος 2017

Γύριζαν πορνό μέρα μεσημέρι σε κεντρική πλατεία της Σεβίλλης

Δύο γυναίκες πόζαραν ολόγυμνες μπροστά από το παλάτι του Σαν Τέλμο, το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η τοπική κυβέρνηση της Σεβίλλης στην Ισπανία.

Όπως γράφει η Daily Mail -και όπως προκύπτει από το σχετικό βίντεο- οι γυναίκες συμμετείχαν σε γύρισμα ταινίας πορνό.

Το γύρισμα ήταν σε πλήρη εξέλιξη, μέρα μεσημέρι, το περασμένο Σάββατο, μπροστά από κυβερνητικό κτίριο, την ώρα που γονείς έκαναν βόλτα με τα παιδιά τους και τουρίστες περιηγούνταν στα αξιοθέατα της πόλης.

Οι άνθρωποι δήλωσαν έκπληκτοι, ωστόσο η αστυνομία δεν επενέβη.

Το trick για τέλειες βλεφαρίδες και ακαταμάχητο βλέμμα!

Έχουν γραφτεί εκατοντάδες άρθρα για το πώς να κάνεις τις βλεφαρίδες σου πιο μακριές, πιο πλούσιες και πιο ακαταμάχητες. Για να μην αναφέρουμε τις απεριόριστες επιλογές σε μάσκαρα που έχεις. Κι όχι άδικα, αφού τα μάτια είναι οι πρωταγωνιστές του προσώπου και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει ακαταμάχητο βλέμμα.

Μαύρο κραγιόν: Τόλμησε το και απελευθέρωσε την πιο dark πλευρά σου!

Θες να τολμήσεις να δημιουργήσεις ένα statement με το μακιγιάζ σου, το μέλλον είναι μπροστά μας και προστάζει το ερεβώδες μαύρο.



Μερικά από τις λατρεμένα μας brands όπως Kat Von D INGLOT, η σειρά make up του Marc Jacobs και MAC έχουν λανσάρει υψηλής ποιότητας και απόδοσης μαύρα- κατάμαυρα κραγιόν που απελευθερώνουν την πιο dark πλευρά σου.

Πώς καταπολεμούσανε στην αρχαιότητα τους μαύρους κύκλους;

Πολύ πριν την εξέλιξη της ιατρικής, της τεχνολογίας και της κοσμετολογίας, οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν φυσικές μεθόδους ομορφιάς και ευεξίας από υλικά που προέρχονταν από τη φύση.

Ένα από τα μυστικά τους για λαμπερό, ξεκούραστο βλέμμα χωρίς σακούλες και μαύρους κύκλους ήταν τα δαφνόφυλλα. Η δάφνη έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες και βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων και στη μείωση των μαύρων κύκλων.

Για καλύτερα αποτελέσματα τοποθετήστε για 15 λεπτά περίπου στα μάτια σας βρασμένα σακουλάκια μαύρου τσαγιού, τα οποία θα τυλίξετε με φύλλα δάφνης.

Πώς θα μειώσεις τις κηλίδες στα χέρια με τον πιο φυσικό και ανέξοδο τρόπο;

Πιθανόν θα έχεις ακούσει ότι μπορείς να καταλάβεις την πραγματική ηλικία μιας γυναίκας, κοιτώντας απλά τα χέρια της. Τα χέρια είναι από τις πιο αξιόπιστες ενδείξεις ηλικίας, ειδικά αν ταλαιπωρούνται από κηλίδες και δυσχρωμίες. Γι’ αυτό σου παρουσιάζουμε μία φυσική λευκαντική θεραπεία χεριών που χαρίζει ενυδάτωση, λάμψη και χαρίζει ομοιομορφία στην επιδερμίδα των χεριών.

Θα χρειαστείς:

1/4 φλιτζανιού βρασμένο ρύζι
1/2 κ. σούπας χυμό αγαύης
1/2 κ. σούπας φυσικό χυμό λεμονιού

Ο επιστημονικός τρόπος να… χωρίσεις

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να πεις στον σύντροφό σου ότι δεν θες να είστε πια μαζί, μπορείς όμως να κάνεις την όλη διαδικασία λίγο πιο ανώδυνη αν ακολουθήσεις τις συμβουλές των ειδικών.

Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη, η καλύτερη στρατηγική είναι η ευθύτητα και η αμεσότητα.

Στόχος της μελέτης ήταν να εξερευνήσει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ανακοινώσεις ένα άσχημο νέο και σε γενικές γραμμές οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι είναι προτιμότερο να πει κανείς αυτό που θέλει χωρίς πολλές πολλές περιστροφές.

Καρκίνος μαστού: Οι 3 βασικές στρατηγικές για να μειώσετε τον κίνδυνο

Ο καρκίνος του μαστού, είναι το αποτέλεσμα μιας σύνθετης αλληλεπίδρασης μεταξύ των γονιδίων, του τρόπου ζωής και του περιβάλλοντος.

Για τις περισσότερες γυναίκες, η γήρανση είναι ο κυριότερος παράγοντας κινδύνου. Αυτό σημαίνει ότι καθώς μια γυναίκα μεγαλώνει, παράλληλα αυξάνεται και η πιθανότητα να εμφανίσει την ασθένεια.
Κάποιες απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής, μπορεί να είναι σωτήριες στο κομμάτι της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, οι παρακάτω τρεις στρατηγικές πρόληψης, θα μπορούσαν να αποτρέψουν το 1/3 των κρουσμάτων.