Ιανουάριος 2018

Σου τελείωσε η κρέμα χεριών; Δες τι μπορείς να κάνεις για να μην έχεις σκασμένα χέρια

Τα χέρια σου έχουν σκάσει αυτές τις μέρες από τη χαμηλή θερμοκρασία και δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό και πολλές φορές επώδυνο αν έχουν γίνει πληγές. Σα να μην έφτανε αυτό, είναι βράδυ Κυριακής, τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία κλειστά... Τι κάνεις για να τα περιποιηθείς; Φτιάχνεις μόνη σου μία σπιτική συνταγή για να επανορθώσεις τα σκασμένα σου χέρια.

Μάθε τον τρόπο βήμα-βήμα για μία ενυδατική κρέμα χεριών με πορτοκάλι και μέλι.

Σπιτική μάσκα για φυσική μείωση των ρυτίδων

Αντιμετωπίστε με φυσικό τρόπο τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές με μια μάσκα που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι.

Υλικά

1 μικρή πατάτα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Εφαρμογή

Όταν μια μεγάλη σχέση τελειώνει...

Είχα μια μακροχόνια σχέση η οποία τελείωσε όταν έμαθα ότι ο σύντροφός μου, με είχε φλομώσει στο ψέμμα και στο κέρατο.

Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα, να ανακαλύπτεις μετά από 14 χρόνια σχέσης, ότι όλα ήταν ένα ψέμμα, μια κοροϊδία, ένα θέατρο.

Για μεγάλο διάστημα, είχα κλειστεί στον εαυτό μου και δεν ήθελα να κάνω τίποτα!

Μου είχε στοιχίσει πάρα πολύ, γιατί εγώ τον αγαπούσα και είχα επενδύσει πάνω του τα όνειρα μιας ζωής.

Μετά από κάποιο διάστημα μοναξιάς, ένιωσα την ανάγκη να επικοινωνήσω με άλλους ανθρώπους.

Χρυσές Σφαίρες 2018: τα ωραιότερα beauty looks που θέλουμε να αντιγράψουμε asap!

Τα Golden Globes είναι το πρώτο μεγάλο event της χρονιάς. Και σε κάθε τέτοια διοργάνωση, οι διάσημες φροντίζουν να σετάρουν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί με ένα επίσης κόκκινο κραγιόν. Αλλά να που στην φετινή διοργάνωση, το κόκκινο κραγιόν ήταν πολλά περισσότερα από μια επιλογή μακιγιάζ: ήταν ένα φεμινιστικό κίνημα!

Στην φετινή διοργάνωση, οι stars του Χόλιγουντ αποφάσισαν να φορέσουν όλες μαύρα θεαματικά gowns στο πλαίσιο της #TimesUp αποστολής τους ώστε να διαμαρτυρηθούν για την σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών.

Ενυδατικό στικ χειλιών: Επανορθώστε τις βλάβες!

Ο χειμώνας βάζει σε δοκιμασίες τα χείλη μας, τα οποία μένουν απροστάτευτα απέναντι στο κρύο και την ξηρή ατμόσφαιρα των κλιματιστικών. Αυτήν την περίοδο, χρειάζονται πιο πολύ από ποτέ τη βοήθεια του ενυδατικού στικ χειλιών.
Τα σημαντικότερα συστατικά ενός ενυδατικού στικ χειλιών
Kεριά
Μπορεί να έχουν συνθετική (μικροκρυσταλλικές ενώσεις, παραφίνη κ.λπ.) ή φυσική προέλευση (π.χ. κερί μέλισσας ή ηλίανθου). Δίνουν στο στικ τη συμπαγή του μορφή και παράλληλα διασφαλίζουν ότι δεν θα λιώσει όταν ο καιρός ζεστάνει.
Λιπίδια