Ιούνιος 2019

10 συμβουλές ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσετε το καλοκαίρι

Τώρα που βιώνουμε την πραγματική ζέστη του καλοκαιριού, είναι σημαντικό να έχουμε μια κατάλληλη περιποίηση που δεν φροντίζει μόνο το δέρμα σας αλλά και σας βοηθά να φανείτε όμορφη σε σκληρό καιρό. Έχουμε την τάση να παραβλέπουμε τα προφανή και να αγνοήσουμε τις ανάγκες του σώματός μας και ιδιαίτερα του προσώπου και των μαλλιών μας. Εδώ είναι 10 συμβουλές ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να νικήσετε τη θερμότητα:
1. Αντηλιακό

Η Serena Williams μοιράστηκε την ιστορία του πλεξίματος μαλλιών στην πιο χαριτωμένη φωτογραφία με την κόρη της Ολυμπία

Ακούγεται προφανές, αλλά σε περίπτωση που ξεχάσατε, η Serena Williams δεν είναι καμία καινούρια. Στην πραγματικότητα, η 23ης χρονιάς νικήτρια του Grand Slam, fashion expert, μαμά ενός κοριτσιού, επιχειρηματίας ομορφιάς και η νικήτρια του πιο εκπληκτικού ντυσίματος στο Met Gala 2019, είναι κάθε άλλο παρά καινούρια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιηγηθείτε στο Instagram της αθλήτριας για να πάρετε μια μικρή ματιά από τα επικά της επιτεύγματα. Αυτοδημιούργητη γυναίκα των επιχειρήσεων, μούσα σχεδιαστών, μαμά στο πιο χαριτωμένο παιδί με το δικό του προφίλ κοινωνικών μέσων.