Αύγουστος 2014

Της έκαψε καταλάθος το σπίτι!

Έκπληξη ήθελε να κάνει στην κοπέλα του ο 24χρονος Amanj Issen για ην επέτειο τους και γέμισε το υπνοδωμάτιο της με λουλούδια,σοκολάτες και κεράκια ρεσώ που σχημάτιζαν το όνομα της.

Αφού τα ετοίμασε όλα,έκλεισε την πόρτα και πήγε στο σαλόνι να την περιμένει.

Τότε ήταν που ακούστηκε το μεγάλο μπαμ!

Το ξύλινο πάτωμα άρπαξε φωτιά και γρήγορα όλο το δωμάτιο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο ίδιος δηλώνει πως σκοπεύει να ξανακάνει έκπληξη στην κοπέλα του αλλά ίσως μόνο με λουλούδια και σοκολάτες αυτή τη φορά!

Tags: 

Φόλες στο κέντρο της Αθήνας.

Αναρίθμητες περιπτώσεις δηλητηριάσεων και ακόμα περισσότερες με θανάτους μικρών γατιών και σκυλιών έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο μήνα στο κέντρο της Αθήνας και σε γύρω περιοχές.

Πότε κεφτεδάκια με τριμμένο γυαλί,πότε κάποιο άλλο παρασκεύασμα γεμάτο ποντικοφάρμακο,όλο και κάποια καινούρια φόρμουλα εφευρίσκουν μερικοί άσπλαχνοι άνθρωποι και ολοένα και περισσότερες αθώες ψυχούλες αφήνουν την τελευταία τους πνοή.

Φιλοζωϊκές οργανώσεις αλλά και πολίτες σαρώνουν τους δρόμους με την ελπίδα πως θα προλάβουν το κακό και ίσως έτσι σώσουν πολλά πλασματάκια.

Tags: 

Πώς θα γλιτώσετε το κατοικίδιό σας από την πλήξη

Μπορεί να τρέχετε όλη τη μέρα εκτός σπιτιού για να φέρετε εις πέρας τις οικογενειακές κι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ωστόσο όσοι έχετε αναλάβει τη φροντίδα ενός κατοικίδιου ζώου, δεν έχετε καμία δικαιολογία για να το παραμελείτε και να το αφήνετε κλεισμένο μέσα σε «τέσσερις τοίχους».

Στο νοσοκομείο ο Βενιζέλος.

Νωρίς τα ξημερώματα εισήχθη σε νοσοκομείο της Αθήνας ο πρόεδρος του Πασόκ Ευάγγελος Βενιζέλος με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.
Αιτία όπως λένε οι γιατροί είναι η μεγάλη κατανάλωση λιπαρών η οποία έχει δημιουργήσει αρκετα καρδιαγγειακά προβλήματα στον Έλληνα πολιτικό.
Μαζί τα φάγαμε κύριε Ευάγγελε αλλά τα αποτελέσματα απο το φαγοπότι φαίνονται μόνο σε εσάς...

Tags: 

Ξανά μαζί οι ONE?

Φήμες κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο για επανένωση του ελληνικού ποπ συκροτήματος One.

Μετά την εμφάνιση του τραγουδιστή του συκροτήματος,Δήμου Μπέκε,στη σκηνή του The Voice,τα μέλη του πρώην boy band συναντήθηκαν ξανά μετά απο όλα αυτά τα χρόνια και φήμες τους θέλουν να βρίσκονται σε συζητήσεις με γνωστή δισκογραφική εταιρεία με σκοπό να βγάλουν ένα καινούριο δίσκο.

Οι 5 τραγουδιστές (Φίλιππος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Κουτσαβλάκης, Αργύρης Ναστόπουλος , Πάνος Τσερπές και το τελευταίο μέλος,Δήμος Μπέκε),δεν έχουν κάποια δήλωση μέχρι στιγμής.

Tags: 

Vampire club στην Αθήνα

Ένα κλαμπ αλλιώτικο απο τα άλλα λειτουργεί τους τελευταίους 6 μήνες στην Αθήνα.
Το αντικείμενό του δεν είναι άλλο απο τους βρυκόλακες μιας και μετά απο την επιτυχία των δεκάδων κινηματογραφικών ταινιών και σειρών συγκεντρώνουν πάμπολους οπαδούς ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες.
Στο ιδιόμορφο αυτό κλαμπ σερβίρεται ακόμη και αίμα ζώων καθώς και πολλά κοκτέιλ που σαν βάση έχουν το αίμα ζώου.
Το κλαμπ είναι Prive και για να μπεις χρειάζεσαι όχι μόνο ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό,αλλά και αρκετές συστάσεις απο ενα ήδη ενεργό μέλος!!!

Tags: 

Του χάραξε το αμάξι!

Με σύμμαχο ένα κατσαβίδι και μπόλικη οργή,αποφάσισε να δείξει στον αγαπημένο της μία νεαρή γυναίκα απο το Seattle πόσο λίγο εκτίμησε το γεγονός πως εκείνος την απατούσε με την την καλύτερη της φίλα.

Η 22χρονη κοπέλα,μόλις έμαθε τα σοκαριστικά νέα,περίμενε εως ότου νυχτώσει και πήγε στο σπίτι του φίλου της.

Χωρίς να πλησιάσει καν την πόρτα του σπιτιού,η απατημένη σύντροφος όρμησε κατευθείαν στο γκαράζ όπου φυλούσε ο μοιχός το αμάξι του.Με το κατσαβίδι χάραξε όλες τις επιφάνειες και συμπλήρωσε την εκδίκηση της με αμέτρητες βρισιές και ακατανόμαστες εκφράσεις.

Tags: 

Μήνυση σε εταιρεία προφυλακτικών!

Μήνυση σε γνωστή εταιρεία προφυλακτικών αποφάσισε να κάνει ένας άντρας απο την Γερμανία,κατηγορώντας την για ρατσισμό και διαχωρισμό του καταναλωτικού κοινού.

Ο εν λόγω άντρας,στην μήνυση του,εξηγεί πως ο λόγος που τον ώθησε σε αυτή την πράξη είναι το γεγονός ότι η εν λόγω εταιρεία ουδέποτε είχε,ούτε σκόπευε ποτέ να κατασκευάσει προφυλακτικά σε μέγεθος ...XXS,δηλαδή στο μικρότερο δυαντό μέγεθος,μιάς και όπως λέει ο ίδιος,δεν είναι όλα τόσο απλόχερα...προικισμένοι!

Tags: 

Τιμωρία...μετά θάνατον!

Μία ιδιαίτερη «τιμωρία» για τον πρόσφατα αποθανόντα σύζυγό της σκέφτηκε μία 57χρονη χήρα απο το Chicago,της οποίας ο σύζυγος απεβίωσε απο καρδιακή προσβολή,την ώρα που έκανε έρωτα με ένα ακριβοπληρωμένο call-girl,σε μία πολυτελή σουϊτα ξενοδοχείου.

Στο άκουσμα των νέων και αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ,η απατημένη γυναίκα αποφάσισε να πάρει με όποιο τρόπο μπορεί το αίμα της πίσω.Έτσι ζήτησε να παραδοθεί στην ίδια η σωρός του άντρα της με σκοπό να την μεταφέρει στην γενέτειρα του για να τον θάψουν στον οικογενειακό τους τάφο.

Tags: 

10 απο τους πιο περίεργους θανάτους...

Κανένας δεν θα ξεφύγει απο το γραφτό της μοίρας και όλοι κάποια στιγμή θα αποδημήσουμε.Όμως μερικοί δεν θα μπορούσαν να φανταστούν απο τι θα πήγαιναν!!!
Ο θεατρικός συγγραφέας Τένεσι Ουίλλιαμς βρέθηκε νεκρός το 1983 στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε έχοντας στο λαιμό του σφηνωμένο ένα φελλό! Ο συγγραφέας, όπως καταλάβατε, έπινε και ο φελλός του μπουκαλιού προκάλεσε τον θάνατο του.

Tags: 

Σελίδες