Δεκέμβριος 2014

Μαγικές συνταγές ανακούφισης απο τον πόνο των τακουνιών.

Αυτές τις γιορτινές μέρες, όλες οι γυναίκες θέλουμε να δώσουμε έναν εξτρά τόνο θυληκότητας στις εμφανίσεις μας, κάτι που επιτυγχάνεται εύκολα με ένα σέξυ ζευγάρι γόβες!

Την επόμενη μέρα όμως υποφέρουμε απο πόνους στα πόδια και ορκιζόμαστε πως δεν θα ξαναφορέσουμε ποτέ τακούνια! Αυτό φυσικά είναι πολύ εύκολο να αποφευκτεί, με δύο πανεύκολες και απλές, σπίτικές συνταγές «αναδόμησης» και ανακούφισης της πονεμένης μας πατούσας.

1η συνταγή (με μέντα):

Θα χρειαστείτε: 1 αγγουράκι, 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας, 2 κουταλιές φρέσκα φύλλα μέντας, 6 κουταλιές γιαούρτι

Tags: 

Μάσκα για λαμπερά μαλλιά κατευθείαν απο τη φύση.

Αν ψάχνετε τρόπους να ανανεώσετε τα μαλλιά σας για το βράδυ της Πρωτοχρόνιας, χωρίς όμως να θέλετε να κάνετε κάποια δραματική αλλαγή, τότε η λύση είναι μία. Ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε μία γερή δόση λάμψης και να κάνετε όλα τα βλέματα να είναι στραμένα πάνω σας το βράδυ του ρεβεγιόν, δεν είναι άλλος απο μία καταπληκτική μάσκα λάμψης για τα μαλλιά.

Και δεν μιλάμε φυσικά για μία μάσκα την οποία πρέπει να πάτε να αγοράσετε αλλά μία μάσκα απο φυσικά υλικά που δεν σας κοστίσουν τίποτα.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

χυμός ενός λεμονιού

χυμός από μισό πορτοκάλι

Tags: 

Φυσική μάσκα για σφιγηλό στήθος.

Αν ανήκετε στους ανθρώπους που τρομάζουν και μόνο στο άκουσμα μίας χειρουργικής επέμβασης, ακόμα κι αν είναι για αισθητικούς λόγους, τότε η συνταγή που ακολουθεί είναι ιδανική για σας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των γυναικών, μετά φυσικά απο τη μισητή κυτταρίτιδα, είναι το χαλαρό και πεσμένο στήθος, το οποίο ως γνωστόν, διορθώνεται με μία επισκεψούλα στον πλαστικό χειρούργο.

Tags: 

Tονωτική λοσιόν για λαμπερό πρόσωπο.

Μία σπιτική λοσιόν, με αγαθά υλικά μέσα απο την κουζίνα σας, η οποία θα σας χαρίσει ανεπανάληπτη λάμψη στην επιδερμίδα σας, θα σας καθαρίσει τους πόρους και θα καταπραϋνει το οποιοδήποτε ερεθισμένο δέρμα. Και το μυστικό μας συστατικό είναι φυσικά η γλυκοπατάτα.

Η διαδικασία παρασκευής είναι πάρα πολύ απλή. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικές γλυκοπατάτες. Αφού τις βράσετε, μην πετάξετε το νερό, γιατί είναι με θρεπτικά συστατικά που μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της υφής του δέρματος σας και να καθαρίσουν την επιδερμίδα σας.

Tags: 

Τρεις άγνωστες χρήσεις του ξυδιού.

Όταν έχεις ξύδι στο σπίτι, τότε έχεις ένα δικό σου μαγικό προϊόν για να κάνεις σώμα, μαλλιά, και πρόσωπο, να λάμπουν και να φωνάζουν «υγεία»!

Για καθαρό πρόσωπο:
Το ξύδι έχει τη δυνατότητα να εξισσοροπήσει το pH του δέρματος. Μισή κούπα ξύδι ανακατεμένη με μισή κούπα νερό και αμέσως έχετε το ιδανικό τονωτικό προσώπου. Καλό είναι να το χρησιμοποιείτε καθημερινά, πριν απο την καθιερωμένη διαδικασία ενυδάτωσης που ακολουθείτε.

Tags: 

Σύσφιξη προσώπου με σύμμαχο το...λάχανο!

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και το ρεβεγιόν μας θέλει λαμπερές και φρέσκες, δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή απο αυτή για να κάνετε μία εντατική κούρα ομορφιάς.

Δεν υπάρχει λόγος φυσικά να τρέχετε σε ειδικούς και να χαλάτε χρήματα σε πανάκριβα προϊόντα, αφού η φύση έχει προνοήσει και μας έχει εξοπλίσει με όλα τα απαραίτητα.

Tags: 

Μοναδική συνταγή για απολέπιση και ενυδάτωση με κανέλα.

Χαρίστε στο κορμί απαράμιλλη ενυδάτωση και βαθιά απολέπιση, χάρη σε μία σπιτική συνταγή ομορφιάς που υπόσχεται να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη για τα προϊόντα του εμπορίου.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είανι πολύ απλά, αγνά και φυσικά, τα οποία ούτε κοστίζουν πολύ, ούτε είναι δύσκολο να τα προμηθευτείτε. Το βασικό συστατικό που θα χρησιμοποιήσουμε είναι η κανέλα, η οποία διώχνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα την επιδερμίδας.

Υλικά που θα χρειαστούμε:

αλάτι
αμυγδαλέλαιο
ελαιόλαδο
μέλι
κανέλα

Tags: 

Φτιάξτε με φυσικά υλικά το δικό σας lip balm.

Αν υποφέρετε απο ξηρά χείλη, ειδικά τώρα το χειμώνα που οι αλλαγές του καιρού και της θερμοκρασίας, εκτός απο μας, ταλαιπωρούν και τα χείλη μας, τότε η λύση κρύβεται στα σωτήρια lip balm, τα οποία χαρίζουν ανά πάσα στιγμή ενυδάτωση και φροντίδα στα σκασμένα χείλη.

Δεν υπάρχει λόγος όμως να καταφεύγουμε σε έτοιμα προϊόντα και λύσεις του εμπορίου, ενώ στην κουζίνας μας διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα συστατικά για να φτιάξουμε το ολόδικο μας, φυσικό Lip balm!

Yλικά που θα χρειαστείτε:

Tags: 

Αποκτήστε κορμί-λαμπάδα μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Πλησιάζει η ώρα που θα βάλετε το μικρό, σέξυ φόρεμα σας για να γιορτάσετε το ρεβεγιόν και συνειδητοποιείτε πως δεν σας κάνει πια;

Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλεστε, ούτε να κάνετε εξαντλητικές δίαιτες της τελευταίας στιγμής, που ως γνωστόν, όσα κιλά χάσετε, τα ξαναπαίρνετε εις διπλούν μετά.

Με σωστή διατροφή και με την πολύτιμη βοήθεια τροφών που λειτουργούν και ως ισχυροί λιποδιαλύτες, μπορείτε σε χρόνο ρεκόρ να αποκτήσετε τη χαμένη σας φόρμα και να μαγνητίσετε όλα τα βλέματα στο πάρτυ της Πρωτοχρονιάς.

Τροφές με έντονη λιποδιαλυτική δράση:

Tags: 

H καλύτερη, «σπιτική» ενυδατική κρέμα προσώπου.

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όλα τα νεσεσέρ είναι μία καλή ενυδατική κρέμα προσώπου, για να παίρνει το δέρμα μας όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται, ειδικά τον χειμώνα, που καιρός δεν ευνοεί και ιδιαίτερα και οι χαμηλές θερμοκρασίες ταλαιπωρούν και ξηραίνουν το δέρμα του προσώπου.

Δεν υπάρχει λόγος όμως να καταφεύγουμε σε ακριβές κρέμες για την επίλυση αυτού του προβλήματος, αφού η φύση μας έχει εφοδιάσει με όλα τα απαραίτητα για να φτιάξουμε μόνες μας την ιδανική ενυδατική κρέμα προσώπου.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

Tags: 

Σελίδες