Μάρτιος 2015

Πείτε «αντίο» στους μαύρους πόρους με τη βοήθεια του μαϊντανού.

Απαλλαχτείτε μία και καλή απο τους ενοχλητικούς και αντιαισθητικούς μαύρους πόρους στο δέρμα σας, με μία θαυματουργή μάσκα προσώπου, η οποία υπόσχεται να επαναφέρει τη χαμένη λάμψη στο πρόσωπο σας και καθαρίσει εις βάθος την επιδερμίδα σας.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο κλωναράκια απο τον πολυαγαπημένο όλων μαϊντανό, ο οποίος εκτός απο φανταστική γεύση, αποτελεί το καλύτερο συστατικό για γρήγορη ενυδάτωση και θρέψη.

Tags: 

Αντιγηραντική μάσκα με παντζάρι.

Τώρα που η άνοιξη πλησιάζει, είναι ευκαιρία να ανανεώσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας και να επαναφέρετε τη χαμένη λάμψη στο πρόσωπο σας, χρησιμοποιώντας υλικά απο το «φαρμακείο» της φύσης, τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά για το δέρμα σας.

Η μάσκα που ακολουθεί έχει ως βασικό συστατικό το παντζάρι, το οποίο διαθέτει πολλά αντιοξειδωτικά ενώ το λυκοπένιο το οποίο βρίσκεται στο χυμό του παντζαριού διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος και μας προστατεύει απο τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Tags: 

Ενυδάτωση χεριών σε ένα μόλις λεπτό!

Τα χέρια μας είναι συνεχώς εκτεθειμένα και ταλαιπωρούνται διαρκώς, κάνοντας έτσι το δέρμα να αποκτά πολλές φορές κάλους ή απλά γίνεται σκληρό και τραχύ.

Υπάρχει όμως ένας φυσικός και πανεύκολος τρόπος να ενυδατώσετε σε βάθος τα χέρια σας και διώξετε όλα τα νεκρά κύτταρα, κάνοντας τα χέρια σας απαλά και μαλακά, όπως και πριν!

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι λευκή κρυσταλλική ζάχαρη και ελαιόλαδο και αμέσως έχετε το δικό σας σπιτικό scrub χεριών!

Διαδικασία εφαρμογής:

Tags: 

Μοναδική μάσκα προσώπου με αγγούρι.

Μία καταπληκτική μάσκα προσώπου, η οποία θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας απαράμιλλη λάμψη και φρεσκάδα, με μοναδικό συστατικό το αγγούρι.

Αφήνετε το υγρό να στεγνώσει τελείως και στην πορεία ξεβγάζετε με άφθονο νερό. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές επιθυμείτε.

Το μόνο υλικό που θα χρειαστείτε είναι ένα αγγούρι!

Κόβετε στη μέση το αγγούρι και το πιέζετε ώστε να βγάλει όλα τα υγρά του. Εφαρμόζετε το χυμό στο πρόσωπο σας , ακόμα και γύρω απο την περιοχή των ματιών.

Tags: 

Πείτε «αντίο» στη λιπαρή επιδερμίδα.

Δεν υπάρχει χειρότερο απο την αντιαισθητική γυαλάδα που αποκτά η επιδερμίδα, λόγω της υπερβολικής λιπαρότητας του δέρματος.

Ανανεώνοντας το μακιγιάζ μας, μπορούμε να περιορίσουμε ή να καλύψουμε την εμφάνιση της λιπαρότητας, καταλήγουμε όμως να φοράμε πολλαπλές στρώσεις make up και πούδρας, καθιστώντας το σχεδόν αδύνατο για το δέρμα μας να αναπνεύσει.

Για να καταπολεμήσετε τη λιπαρότητα απο τη ρίζα της, μπορείτε να δοκιμάσετε τη σπιτική μάσκα που ακολουθεί, απο μήλο και μέλι, συστατικά τα οποία συναντώνται συχνά σε κρέμες προσώπου.

Tags: 

Ολόλευκο χαμόγελο με...σπιτικούς τρόπους!

Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο απο ένα ολόλευκο και αστραφτερό χαμόγελο. Δυστυχώς όμως, όλα αυτά που τρώμε και πίνουμε επηρεάζουν τα δόντια και συνήθως είναι και η αιτία του αποχρωματισμού τους.

Σαν άμεση λύση, όλοι ανατρέχουμε στον οδοντίατρο μας για να επαναφέρει τη χαμένη λάμψη απο το χαμόγελο μας. Προτού όμως αποφασίσετε να κλείσετε ραντεβού με το γιατρό σας, δοκιμάστε μία απο τις παρακάτω μεθόδους και είναι σίγουρο πως θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

Tags: 

Ενυδάτωση χεριών με πατάτα!

Νιώθετε πως τα χέρια είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα; Έχετε αρχίσει να βλέπετε μικρά σημαδάκια γήρανσης και αποχρωματισμό της επιδερμίδας;

Πριν καταφύγετε στα χέρια ενός ειδικού για να σας βρει λύση, σκεφτήκατε ποτέ πως ίσως η λύση να βρίσκεται στον πουρέ που έχετε στο ψυγείο και λυπάστε να τον πετάξετε;

Η πατάτα είναι θαυματουργή και διαθέτει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα σας, καθώς ενδείκνυται για σύσφιξη, αντιγήρανση και λεύκανση!

Υλικά που θα χρειαστείτε:
2-3 πατάτες
Λίγο γάλα

Tags: 

Φτιάξτε το δικό σας τονωτικό προσώπου με μέντα και πορτοκάλι.

Τώρα που ο καιρός σιγά-σιγά ανοίγει, μαζί με τα ανοιξιάτικα σας ρούχα καλό είναι αν ξεκινήσετε να ετοιμάζετε και την «ανοιξιάτικη» επιδερμίδα σας, για να ακτινοβολείτε απο υγεία και λάμψη.

Με πολύ απλά υλικά, βγαλμένα απο τη φύση, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας τονωτική λοσιόν, η οποία θα δώσει στην επιδερμίδα σας όλα τα απαραίτητα συστατικά και τις βιταμίνες που χρειάζεται για να τονωθεί.

Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κουταλιά αποξηραμένα φύλλα μέντας
2 φλιτζάνια βραστό νερό
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 κουταλιές βότκα

Tags: 

Μάσκα ομορφιάς με «άρωμα» άνοιξης.

Εκμεταλλευτείτε τα όσα έχει να σας προσφέρει η φύση στο έπακρο και «πιάστε» την άνοιξη απο τα μαλλιά, με σπιτικές συνταγές ομορφιάς απο δροσερά, ανοιξιάτικα φρούτα!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για σας την ιδανική συνταγή για να επαναφέρετε τη λάμψη στην επιδερμίδα σας, με υλικά βγαλμένο απο...το καλάθι με τα φρούτα!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

6-7 αμύγδαλα
1 ώριμο ακτινίδιο χωρίς τη φλούδα.

Tags: 

Διώξτε τις ρυτίδες με...μπανάνα!

Διώξτε μακριά τις ρυτίδες και τα σημάδια της επιδερμίδας σας και επαναφέρετε τη λάμψη και τη φρεσκάδα στο πρόσωπο σας, με υλικά απο το φαρμακείο της φύσης.

Δεν υπάρχει λόγος να προσφύγετε σε κρέμες και λοσιόν, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε ολομόναχες την ιδανική μάσκα προσώπου, με τέλεια αντιγυραντική δράση και πολλές ευεργετικές ιδιότητες.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

1/2 μπανάνα
3 κ.σ. γιαούρτι
1 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση και εφαρμογή:

Tags: 

Σελίδες