Δεκέμβριος 2015

Μάσκα προσώπου με κρέμα γάλακτος.

Ενυδατώστε το πρόσωπο σας με μία σπιτική μάσκα απο κρέμα γάλακτος και αποκτήστε μία λαμπερή επιδερμίδα που όλοι θα ζηλέψουν! Χρησιμοποιώντας αυτή τη μάσκα, θα δημιουργήσετε την ιδανική "παλέτα" για το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ σας!

Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κ.σ κρέμα γάλακτος
1 κ.σ μέλι
1 γρ. baking powder

Προετοιμασία:

Αναμείξτε την κρέμα γάλακτος με το baking powder μέχρι να προκύψει μία κρέμα σαν αφρός ξυρίσματος. Στη συνέχεια, προσθέστε το μέλι, ανακατεύοντας απαλά για να μην ξεφουσκώσει το μείγμα.

Tags: 

Συμβουλές μάσκαρας για ευαίσθητα μάτια.

Η μάσκαρα αποτελεί ένα απο τα βασικότερα συστατικά ενός γυναικείου νεσεσέρ και έχει τη μαγική ιδιότητα να μεταμορφώνει τελείως το μάτι και να μας χαρίσει ένα βλέμα απολύτως θηλυκό και σαγηνευτικό.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες ωστόσο που αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τη χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος, καθώς αν έχετε ευαίσθησία στα μάτια ή το δέρμα, μπορεί να προκαλέσει ενοχλήσεις και ερεθισμούς.

Εαν λοιπόν αντιμετωπίζετε και εσείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα, δείτε τα tips που ακολουθούν:

Tags: 

Μάσκα προσώπου με μέλι και καρότο

Χαρίστε στην επιδερμίδα του προσώπου σας ένα μίνι σπα μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, με μάσκες που θα φτιάξετε με τα χεράκια και μόνο απο φυσικά υλικά!

Ειδικά τώρα το χειμώνα που οι χαμηλές θερμοκρασίες ταλαιπωρούν όσο να'ναι το δέρμα μας, πρέπει να φροντίζουμε και αναπληρώνουμε όσο μπορούμε τη χαμένη ελαστικότητα και λάμψη.

Η μάσκα που ακολουθεί έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει τη θεμιτή υγρασία στο πρόσωπο, να ενυδατώσει σε βάθος το πρόσωπο μας και να ανανέωσει τελείως την εμφάνιση μας!

Tags: 

Τόνωση προσώπου με αλάτι

Το αλάτι, εκτός απο το οτι νοστιμίζει και κάνει λαχταριστά τα διάφορα γεύματα μας, μπορεί να γίνει ένας πιστός σύντροφος για την φροντίδα της επιδερμίδας μας!

Το αλάτι έχει τη μαγική ιδιότητα να κάνει το δέρμα μας πιο μαλακό και πιο εύπλαστο ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση μικρών ρυτίδων αλλά και της κυτταρίτιδας! Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που χρησιμοποιείται σε πολλές κρέμες και σαπούνια.

Tags: 

Ενυδάτωση και απολέπιση με μέλι

Το μέλι έχει πραγματικά μαγικές ιδιότητες, εκτός φυσικά απο την πλούσια και γλυκιά του γεύση!

Πρόκειται για ένα συστατικό το οποίο έχει τη δυνατότητα να ελκύει, να απορροφά και να διατηρεί νερό, επομένως είναι κατάλληλο για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας.

Μπορεί άλλωστε να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σαν σαπούνι καθαρισμού για το πρόσωπο, χρησιμοποιώντας παράλληλα λίγο ζεστό νερό. Για να κάνετε όμως την επιδερμίδα σας ακόμα πιο λαμπερή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μέλι σαν βάση για φτιαξετε το δικό scrub προσώπου.

Tags: 

Ενυδατική κρέμα απο μήλο και μέλι

Με τη βοήθεια απλών και οικονομικών υλικών, όπως είναι το μήλο και το μέλι, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας σπιτικά καλλυντικά, γρήγορα και εύκολα. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η κρέμα ενυδάτωσης προσώπου που θα φτιάξουμε σήμερα, η οποία ενυδατώνει στο δέρμα σε βάθος και χαρίζει λάμψη και υγιή εικόνα.

Συστατικά:
1 μήλο
Μιση κουταλιά της σούπας μέλι

Διαδικασία:

Χρησιμοποιήστε ένα μπλέντερ για να πολτοποιήσετε το μήλο και στη συνέχεια προσθέστε και το μέλι. Αναμείξτε καλά τα δύο υλικά και εφαρμόστε το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο.

Tags: