Απρίλιος 2016

Ηοτ κοντά νύχια για όλες

Για εσάς που έχετε βαρεθεί τα μακριά νύχια, δεν μπορείτε να δουλέψετε με αυτά ή για κάποιον λόγο δεν σας βολεύουν καθόλου θα πρέπει να γνωρίζετε πως και τα κοντά νύχια είναι εξίσου κομψά και chic.

Το βασικό είναι να μπορείς να φτιάχνεις τα νύχια σου κοντά, το ίδιο όμορφα και σίκατα όσο ένα μακρύ νύχι. Είναι εύκολο να διατηρήσεις λαμπερά και τρέντυ νύχια σε κοντό μήκος αρκεί να ενημερώνεσαι με την μόδα και να την ακολουθείς.

Δημιούργησε ένα απλό manicure με όποιο χρώμα θέλεις και επέλεξε και ένα τρόπο λάμψης, λίγο στρας, λίγο γκλίτερ αρκούν για να εντυπωσιάσεις.

Tags: 

Τα πέντε σημεία που ξεχνάμε να βάζουμε κονσίλερ

Είσαι ειδική πλέον στο να κρύβεις τους μαύρους κύκλους, αλλά αν χρησιμοποιείς το θαυματουργό κονσίλερ μόνο εκεί, τότε κάτι κάνεις λάθος. Δες τα 5 σημεία στα οποία πρέπει να το βάζεις και ένας νέος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά στα μάτια σου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε να βάζουμε κονσίλερ στην εξωτερική γωνία του ματιού μας, ανασηκώνει το βλέμμα και δείχνει πιο ανοιχτό. Επιβάλλεται να βάλουμε γύρω από τη μύτη μας …βάλε λίγο κονσίλερ γύρω από τη μύτη σου και τα χείλη σου για να φωτίσεις και να απαλύνεις την περιοχή.

Tags: 

Φτιάξτε σπιτική - εξωτική κρέμα σώματος

Σας προτείνουμε μια σούπερ ενυδατική κρέμα με άρωμα καρύδας για το πρόσωπο αλλά και το σώμα, την οποία μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε μόνες σας. Τα φυσικά προϊόντα είναι αυτά που πρέπει να επιλέγουμε στην καθημερινότητά μας.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

200 ml λάδι καρύδας
50 γρ. κερί μέλισσας
5 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο (σας προτείνουμε ένα έλαιο με γλυκιά μυρωδιά, όπως η βανίλια)

Εκτέλεση

Tags: 

Φυσικό ντεμακιγιάζ στο σπίτι

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, ή αν απλά θέλετε να μειώσετε τα χημικά προϊόντα που έρχονται σε επαφή καθημερινά με την επιδερμίδα σας, τότε θα λατρέψετε την φυσική λύση για αφαίρεση του μέικαπ που θα δείτε παρακάτω.

Το μυστικό για την φυσική αφαίρεση του μέικαπ, κρύβεται σε ένα αρκετά κοινό συστατικό, που υπάρχει στο σπίτι. Το καρυδέλαιο.

Αν και πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν ήδη λάδι από καρύδα ως ενυδατική κρέμα ή μάσκα για τα μαλλιά, δεν γνωρίζουν ότι είναι επίσης μια θαυμάσια λύση αφαίρεσης μακιγιάζ.

Tags: 

Μάσκα ομορφιάς με ντομάτα

Η ντομάτα περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά, τα οποία ωφελούν τον οργανισμό μας. Δεν είναι όμως μόνο ο οργανισμός σας ο οποίος επωφελείται από τις ευεργετικές ιδιότητες της ντομάτας, είναι και το δέρμα σας.

Η παρακάτω μάσκα θα κάνει την επιδερμίδα του προσώπου σας να λάμψει και να δείχνει νεότερη.

Εκτέλεση

Tags: 

Κάντε ombre στα χείλη σας

Τα πλούσια, μεγάλα χείλη αρέσουν σε όλες τις γυναίκες. Εάν όμως δεν σας τα έχει χαρίσει η φύση μην ανησυχείτε, υπάρχει τεχνική που μπορείτε να κερδίσετε το μέγεθος που επιθυμείτε.

Για αυτό θα χρειαστείτε δυο αποχρώσεις κραγιόν: μια πιο σκούρα για να κάνετε το περίγραμμα των χειλιών και μια πιο ανοιχτή για την κεντρική επιφάνεια του κάτω και επάνω χείλους.

Tags: 

Το σημαντικότερο λάθος που κάνουμε στην περιποίηση του προσώπου μας

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στην περιποίηση του προσώπου μας και αυτό που χρειαζόμαστε είναι τρόπος και όχι κόπος.

Χρόνο με τον χρόνο παρατηρούμε το πρόσωπό μας να αλλάζει, να ωριμάζει, να μεγαλώνει. Φυσικά και μερικές ρυτίδες μπορεί να συμβολίζουν τη σοφία που μας διακατέχει και την εμπειρία της ζωής, ωστόσο μία λαμπερή επιδερμίδα είναι πάντα ζηλευτή.

Αν μια ζηλευτή, λαμπερή επιδερμίδα είναι αυτό που ονειρεύεστε, τα παρακάτω μικρά μυστικά θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο.

Tags: 

Πες «αντίο» στην κυτταρίτιδα με σπιτικό scrub

Το καλοκαίρι βρίσκεται καθοδόν και μαζί με αυτό έρχεται η πρώτη εμφάνιση στην παραλία. Ένας «εχθρός» είναι η κυτταρίτιδα, όσο λίγη και αν έχεις. Δες τι μπορείς να κάνεις να απαλλαγείς από αυτή χωρίς να ξοδέψεις χρήματα.

Το σπιτικό scrub που σου προτείνουμε να φτιάξεις όχι μόνο θα τη μειώσει, αλλά υπόσχεται να την εξαφανίσει.

Υλικά που θα χρειαστείς

1 φλ. κατακάθι από καφέ
1/4 φλ. καστανή ζάχαρη
αρκετό ελαιόλαδο

Tags: